k seri işlemci alıyorsanız soğutucu da eklemenizi öneririm. Stok fan overclock için yetersiz olur. Bütçeniz yoksa bile SSD'yi çıkarıp soğutucu eklemelisiniz. Sistemi ne için topladığınıda belirtirsen daha iyi yardım alabilirsin.
Amaç oyun ise 16GB RAM şuanda gereksiz. Onun yerine 8 GB RAM alıp artan para ile ekran kartını geliştirebilirsiniz. SSD olarak V300 serisi sıkıntılı kısa sürede performansı düşüyor bende kullanmıştım. HyperX Fury, Sandisk Ultra II veya Samsung evo 850 tercih etmenizde fayda var. K serisi işlemcilerde stock fan olmuyor diye biliyorum, ayriyeten fan almanız lazım o da masraf. Eğer overclock olmasa da olur derseniz böyle bir sistem önerebilirim AMD ekran kartlarına alerjiniz yoksa GTX970 yerine Sapphire R9 390 NITRO Tri-X hatta 390X de alınabilir, daha iyi performans verir.:
Amaç oyun ise 16GB RAM şuanda gereksiz. Onun yerine 8 GB RAM alıp artan para ile ekran kartını geliştirebilirsiniz. SSD olarak V300 serisi sıkıntılı kısa sürede performansı düşüyor bende kullanmıştım. HyperX Fury, Sandisk Ultra II veya Samsung evo 850 tercih etmenizde fayda var. K serisi işlemcilerde stock fan olmuyor diye biliyorum, ayriyeten fan almanız lazım. Eğer overclock olmasa da olur derseniz böyle bir sistem önerebilirim: