D DarkKnight Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #1 Merhaba, ben teknebiyotikten bir bilgisayar topladım sizce güzel midir? Her türlü yorumunuza, önerinize açıgım bir de iki sorum olacaktı: Teknobiyotik.com güvenli mi ? Anakart daha iyisi olabilir mi? Sistemim güzel mi ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2016
Merhaba, ben teknebiyotikten bir bilgisayar topladım sizce güzel midir? Her türlü yorumunuza, önerinize açıgım bir de iki sorum olacaktı: Teknobiyotik.com güvenli mi ? Anakart daha iyisi olabilir mi? Sistemim güzel mi ? Teşekkürler.
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #2 Alışverişinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Sisteminiz gayet başarılı hayırlı olsun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Mart 2016 #3 Güvenilir. M5 olabilir belki. PCI portlarına gerek yok. Skylake i5'i soğutmak için böyle bir soğutma şart değil. Soğutmayı CM TPC ile değiştirip başka bir bileşeni artırabilirsin.
Güvenilir. M5 olabilir belki. PCI portlarına gerek yok. Skylake i5'i soğutmak için böyle bir soğutma şart değil. Soğutmayı CM TPC ile değiştirip başka bir bileşeni artırabilirsin.
T Tolga Gürbüz Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #4 Erkan kartını r9 390 ile değiştirebilirsin.
Walker IV Kilopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #5 Recep Baltaş dedi: Güvenilir. M5 olabilir belki. PCI portlarına gerek yok. Skylake i5'i soğutmak için böyle bir soğutma şart değil. Soğutmayı CM TPC ile değiştirip başka bir bileşeni artırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Recep abi merhaba kolay gelsin sürekli yazılarını okuyorum fakat aklıma bir şey takıldı i5 6600k ve msi z170a gaming m5 var oc yapmayı düşünüyorum hangi soğutucuyu önerirsin?
Recep Baltaş dedi: Güvenilir. M5 olabilir belki. PCI portlarına gerek yok. Skylake i5'i soğutmak için böyle bir soğutma şart değil. Soğutmayı CM TPC ile değiştirip başka bir bileşeni artırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Recep abi merhaba kolay gelsin sürekli yazılarını okuyorum fakat aklıma bir şey takıldı i5 6600k ve msi z170a gaming m5 var oc yapmayı düşünüyorum hangi soğutucuyu önerirsin?