İ5 6600K Sistem vs İ5 6600 Sistem

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın isteği üzerine bu konuyu açmış bulunmaktayım. Arkadaş size linkini atacağım 2 sistemden birini almaya karar kılmış. Sizce hangisi alınmalı ? Hangi PC'den daha iyi verim alınabilir ? Kendisi overclock gibi detayları bilmiyor lakin siz 2 sistemi para, performans ve diğer özellikleriyle beraber karşılaştırıp bana sunarsanız çok memnun olurum.

2. yazdığım sisteme SSD eklenebilir o sorun teşkil etmiyor.

Arkadaşın sistemi almaktaki tek amacı oyun oynamak bu arada. Bunlar uygun mudur veya linkini verebileceğiniz daha iyi bir sistem mevcut mu ? Zira sürem kısıtlı, kendisine en kısa sürede dönüş yapmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O.C. ile uğraşmayacak ve oyun oynayacak olan birisinin K ibareli işlemci ve Z170 serisi anakart almasına gerek yok. 2. sistemi alması daha mantıklı olacaktır.

Verdiğim sistem daha iyi gibi gözüküyor. İsterse ekran kartını Vatan Computerdan Sapphire'in Nitro modelini alarak 200 lira düşürebilir.
upload_2016-3-1_22-11-20.png

Yorumlarınız için sağolun, arkadaşım masaüstü pc toplama niyetinde, laptop alacağını düşünmüyorum ve overclock ile uğraşmadığı için sinerjideki sistem onun için ideal diye düşünüyorum ben de.

Verdiğim sistem daha iyi gibi gözüküyor. İsterse ekran kartını Vatan Computerdan Sapphire'in Nitro modelini alarak 200 lira düşürebilir.
Eki Görüntüle 145309

Overclock bilmiyor. O yüzden sinerjideki sistem onun işini görmez mi ? Oyunlarda 60hz 1080p monitörde 60 fps rahatlıkla alacağını düşünüyorum ben. O fiyata daha iyisi varsa toplayabilirsiniz. Arkadaşa ileteceğim lakin overclock bilmiyor dediğim gibi. Overclock yapmadan en iyi sistemi önermek istiyorum ona.

Overclock için o kadar mükemmel bir bilgiye sahip olmak gerekmiyor ama neyse konumuz o değil. Evet işini görür şöylede yapabilirisinz topladığım sistemi anakartı değiştirip , sıvı soğutmayı çıkararak i7'li hale getirebilirsiniz :)

Yada diyorsanız ben ekran kartımı nvidia seçeyim aynı şekilde anakartı ve sıvı soğutmayı ve işlemciyi değiştirerek ekran kartınızı GTX 980 yapabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı