i5 6600K sistem vs i5 6600 sistem

Hard Gamer

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere iki tane sistem topladım. K tabanlı ve Z710 serisi anakartın overclock'a açık olduğunu biliyorum fakat diğer sistem overclock edilmiyor. Benim sorum şu; bellek hızını overclock'a uygun olmayan sistemde XMP ile yükseltebilir miyim? Eğer yükseltme şansım var ise o sistemi almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem alabilirsiniz. İnternetten alacaksınız madem niye Nova Bilgisayar gibi kazık bir yerden alıyorsunuz? Tabii ki GTX 1070, 1080p için uygun değil. O yüzden daha yüksek çözünürlüklü bir monitör seçtim.

Peki nerden alabilirim, vatandan almam. Anakartı Asus istiyorum daha çok özellik mevcut, fakat ekran kartı Msi olabilir. O yüzden başka bir tane sistem tavsiye eder misin? Demek istediğim belirli markalar istiyorum Zotac falan istemiyorum.

5.500 TL ve bir sorum daha olacak hocam. XMP seçeneği H170 serisi anakartlarda var mı acaba?

Yani benim seçtiğim RAM'de var mı? Kusura bakmayın pek anlamıyorum. Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.

o bütçe için bu sistemi öneriyorum monitör konusunda pek bilgim yok kendiniz ekleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 163
Bu sistem olabilir, fakat bir sorun var İşlemci soğutucusu uyumlu değil galiba ama diğer ürünler kafama yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…