Altta belirttiğim parçalarla 3500 - 4000 TL bandında Skylake kasa toplamak istiyorum. Oyun odaklı bir şekilde kullacağım ve ilerde yetmemesi gibi durumlarda donanım değişikliklerine uygun olsun istiyorum. Çok abartmadan OC da yapmayı düşündüğüm için bunun gibi bir sistem düşündüm.
Burada aklıma takılan arada kaldığım birkaç nokta var.
1) MSI Z170A GAMING M5 yerine ASUS Z170 PRO GAMING tercih etmeli miyim?
2) İşlemci tarafında OC yapmayı düşünüyorum fakat OC yapmamın oyunlarda vereceği performans, alacağım K uzantılı işlemci fiyat farkına değer mi sizce?
3)MSI GTX970 GAMING 4G yerine ASUS GTX970 STRIX mi seçmeliyim?
Size 6700 önerenlere kanmayın. Sıvı soğutma yoksa o sistem bile değildir. GTX970 yerine "MSI RX470 8GB" alın. Sakın "Sapphire" almayın @Recep Baltaş tavsiye etmiyor.
Yerinizde olsam ekran kartına biraz daha önem veririm eğer oyun için alacaksanız. Bu sistemi öneriyorum size. Sizin topladığınız sisteme göre daha mantıklı ve performanslı.
Yerinizde olsam i5 6600k yerine i7 6700 alırım. i5 6600K işlemciye O.C yapılsa bile i7 6700 performansına erişemiyor. Bu sistemi öneriyorum size. Sizin topladığınız sisteme göre daha mantıklı ve performanslı. Eki Görüntüle 186522
Biliyoruz herhalde. Sağlıklı değil. Ayrıca pekde hız arttırmıyor. 15 yıllık bilgisayar ustası olmama gerek yok yoldan geçen adam bile bilir bunu. Sen bilmiyorsan öğretiriz.
Biliyoruz herhalde. Sağlıklı değil. Ayrıca pekde hız arttırmıyor. 15 yıllık bilgisayar ustası olmama gerek yok yoldan geçen adam bile bilir bunu. Sen bilmiyorsan öğretiriz.