İ5 6600K Tabanlı Sistem Toplama

mmxcakir

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba,
Evimde bir odamı film, müzik ve oyun için düzenledim. Sistemimde görüntü için LG PF1500 1080p Full HD Projeksiyon(110" görüntü alıyorum) ayrıca Pioneer VSX-924K önderliğinde 7+2 ses sistemim var.
Beni en azından 3-4 sene yarı yolda bırakmayacak oyun, film, müzik(Ses kalitesi benim için çok önemli) ve Download için kurmak istediğim Mini ITX sistem aşağıdaki gibidir.
Ancak anakart, ekran kartı ve bellek için soru işaretlerim var. Bir arkadaşım aralık ayı başında ABD'ye gidecek ve bileşenlerin çoğunu oradan aldırmayı planlıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler...

• İşlemci : INTEL I5 6600K Skylake
  • Soğutucu : CORSAIR H60 HYDRO SERIES 120mm AMD/Intel LGA Bakır Sıvı Soğutma
  • Anakart : ASUS Z170I PRO Gaming veya MSI Z170I Gaming Pro AC
  • Ekran Kartı: EVGA GTX970 4GB SSC GAMING ACX 2.0 veya ASUS STRIX Radeon R9 390 Overclocked 8 GB
  • BELLEK : KINGSTON HyperX FURY DDR4_16GB(2X 8GB) 2400 MHz
  • HDD : WD 3 TB SATA III HDD 64MB Caviar Green 6GB/s (WD30EZRX)
  • SSD : Corsair Force LS 120 GB
  • KASA : COOLER MASTER ELITE 130 Mini ITX
  • PSU : COOLER MASTER G750M 750W 80 Plus Bronze Moduler Güç Kaynağı

Projeksiyonumda Widi teknolojisi var görüntüyü de kablosuz almak istiyorum(Wifi chipi hangisinin Intel çözemedim) ve kaliteli bir ses almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Ve birbirine üstünlükleri nedir?

Şu an 1080p görüntü alacağım ileride (4K'ya ihtiyaç duyar mıyım acaba diye kendime soramadan edemiyorum) hangisi daha iyi bir seçim olur? Neden ?
Bileşenleri optimum bir noktada buluşturmak istiyorum(F/P de benim için önemli tabi)
3000 MHz lüks mü olur?
G.Skill Trident Z mi alsam? Ama Mini ITX kuracağım kasada sıkışıklık yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…