Oyun tutkun hangi boyutta bilemiyorum ama yeni nesil işlemcilerdeki (skylake) grafik desteği ile her türlü oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsin. Açık söylemek gerekirse sadece güzel görüntüler eşliğinde oyun oynayacağım diye bir xbok ya da ps4 parasını ekran kartına vermeye hep karşı olmuşumdur. Ama tercih meselesi tabiki.

Bu arada evet soğutucu eklememişim OC yapılacaksa evet bir sıvı soğutma tercih edilebilir aksi halde akasa'nın çok hesaplı ve başarılı 50-100 TL aralığında soğutucuları var.

Videoyu paylaşma sebebim aslında şu soldan ikinci rakam olayı idi. Çok ilgimi çekti. Hani insan karşısındakini de kendi gibi bilirmiş ya benim bilmediğim bir konuydu bu, belki bilmeyenler de olabilir diye paylaştım. Yoksa o videoya bakıp teknolojinin hangi seviyede olduğunu göstermek için değildi.

Son olarak sinerji bilgisayar ve webdenal sitelerinde verilen fiyatları yakalayabileceğin güvenilir bir siteden yapabilirsin alışverişini. Örnek vermek gerekirse; 30 kasımda bir ürünü incelemek için Vatan Bilgisayar'a gittim. Konuşma esnasında fiyatlarının çok yüksek olduğunu söyledim. Benim ne kadar fiyat aldığımı sordular. Ben de onlara sinerjiden topladığım ama henüz almadığım sistemin çıktısını verdim. Sistemim 3.080 TL tutuyordu, onlarda ise 3.480 TL. 300 TL indirim yapıp 3.180 TL'ye düştüler fiyatı(sadece kasa için indirim yapamadılar, zalman z11 neo 700w). Ben de "valla siz koskoca mağaza 100 TL düşünüyorsanız ben de gariban bir tüketici olarak düşünmek zorundayım. 1 TL bile fazla fiyat verirseniz sizden almam" dedim. Sonuçta almadım yani. Ama bilmeni isterimki Vatan'da ürünleri görüp alma şansın olduğu için sen de yapabilirsin bunu, ancak muhakkak ay sonlarında yap.Mağazaların ay sonu hedef tutturma durumları olduğu için...

Off ne çok yazdım yahu

Çok büyük bir oyun tutkunu değilim cs go ve battlefield 4 oynuyorum eş dost ile amma velakin 5 yıllık eski bir sistem kullandığım için gına geldi =) cs oynarken fps sabit olmayınca kafayı yiyorum.takıntı yaptım valla.o yüzden 120hz monitör alıp 120ye sabitliyecem.isterse kart 500 fps versin ama ben sabitliyecem onu =))

Bu arada videoyu izlemiştim çok oncelerden gerçekten çok faydalı bilgiler.Recep bey sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam.Umarım Recep ve Ali bey çok daha iyi yerlere gelirler.O kadar güzel açıklıyorlar ki herşeyi 5yasindaki çocuk bile anlar gidip pc toplar kendine, bir de üstüne pazarlık bile yapar =))

Hocam bu önerdiğin anakart nova da yok sanırım ya da ben mi bulamadım.Telefondan baglaniyorum suan belki gözümden kaçmıştır

Sagolasin dostum.Ben bi internet kafeye gideyim, gözlerim bozuldu minnacık telefon ekranından =)

Sana son bir önerim var; ekran kartını sonraya bırak derim. Önce sistemini ekran kartsız ya da mevcutta kullandığın kartla bir dene, performansı ölç ve öyle al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…