Herkese merhabalar,
Forumda yeniyim fakat Technopat'ı uzun bir süredir takip etmekteyim.
Sistem toplamaya karar verince aklıma buradan başka bir yer gelmedi.
En faydalı ve doğru önerileri almayı umuyorum.
Seçmiş olduğum parçalar bunlar baya bir tutarı var. Sizlerden istediğim bu parçalar tam olarak birbiriyle uyumlu mu?
Gereksiz olanlar var mı? Ekleme çıkarma yapılacak olursa hangileri değişir ve yerine gelebilecek parçalardan en iyi performansı alabileceğim modeller hangileri? Kısacası uzun zamanlı (8yıl) çıkacak oyunları kasmadan rahatça oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Bu listenin başında alışageldiğimiz herkesin bileceği oyunlar var. Bunları Ultra gibi bir seçenekte oynamak ve çeşitli grafik ve sunucu işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum.
Toplam tutar : 5.746.30 TL.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Forumda yeniyim fakat Technopat'ı uzun bir süredir takip etmekteyim.
Sistem toplamaya karar verince aklıma buradan başka bir yer gelmedi.
En faydalı ve doğru önerileri almayı umuyorum.
- Anakart : MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
- RAM : GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram
- CPU : Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
- GPU : Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- SSD : Samsung 500GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
- HDD : WD 3.5" 3TB Red Pro Sata 3.0 7200Rpm 64MB Cache Nas Harddisk
- MONITOR : LG 32MB25HM 32"(81 CM) FHD IPS LED EKRAN (ÜCRETSİZ KURULUM)
- MOUSE & KEYBOARD : EVEREST RAMPAGE KM-R1 Makrolu Ledli Gaming Klavye + Mouse Set
- KASA : ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
- SIVI SOĞUTMA ( GEREKİRSE ) : COOLER MASTER SEIDON 120V SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Seçmiş olduğum parçalar bunlar baya bir tutarı var. Sizlerden istediğim bu parçalar tam olarak birbiriyle uyumlu mu?
Gereksiz olanlar var mı? Ekleme çıkarma yapılacak olursa hangileri değişir ve yerine gelebilecek parçalardan en iyi performansı alabileceğim modeller hangileri? Kısacası uzun zamanlı (8yıl) çıkacak oyunları kasmadan rahatça oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Bu listenin başında alışageldiğimiz herkesin bileceği oyunlar var. Bunları Ultra gibi bir seçenekte oynamak ve çeşitli grafik ve sunucu işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum.
Toplam tutar : 5.746.30 TL.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: