İ5 6600K Tabanlı Sistem Toplama

Coderall

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Forumda yeniyim fakat Technopat'ı uzun bir süredir takip etmekteyim.
Sistem toplamaya karar verince aklıma buradan başka bir yer gelmedi.
En faydalı ve doğru önerileri almayı umuyorum.

Seçmiş olduğum parçalar bunlar baya bir tutarı var. Sizlerden istediğim bu parçalar tam olarak birbiriyle uyumlu mu?
Gereksiz olanlar var mı? Ekleme çıkarma yapılacak olursa hangileri değişir ve yerine gelebilecek parçalardan en iyi performansı alabileceğim modeller hangileri? Kısacası uzun zamanlı (8yıl) çıkacak oyunları kasmadan rahatça oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Bu listenin başında alışageldiğimiz herkesin bileceği oyunlar var. Bunları Ultra gibi bir seçenekte oynamak ve çeşitli grafik ve sunucu işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum.

Toplam tutar : 5.746.30 TL.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum monitörde değişiklik yapmalısın bnce 144 mhz 1ms oyun monitörleri var.Ekran kartından 80 Fps alırsın monitör 60 mhz ise ekranda 60 fps görürsün.bu yüzden 144 mhz monitörü tavsiyede bulundum.Bende sistem toplamaya karar verdim son 1 aydır derin bi araştırma içerisindeyim.Anakart ram ve işlemci kombinasyonu mükemmel seçmişin benim aklımda olan şeyler şuan.Sana biraz bilgi veriyim ben msı z170 m5 ile m7 arasında kaldım arastırmam sonunda arasındaki farklar m7 de flash back özelliği var ve ses ve OC için performans sağlayan kapatilizör sayısı daha fazla ama m5 fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum.Ayrıca m5 ile beraber 29 dolar civarında ms süresi düşük kaliteli bir oyuncu mausesi hedye ediliyor bilgin olsun

Son düzenleme:
Dostum öncelikle bu bütçeye r9 380 koymak yanlış olmuş. Uzun vadeli bir sistem istiyorsun ve r9 380 le uzun vadeli oyunları ultra ayarlarda oynayamazsın. Ayrıca hardiski WD blue veya black serisinden seçmelisin Red serisi daha çok şirketlerce veri depolamak için kullanılır. Oyun performansı için blue veya black serisini seçmelisin. Monitör bence gereksiz aşırı büyük. Hem göz yorar hem baş boyun ağrısı yapar sonuçta göz mesafen belli monitörle. Beğenmediğim veya yanlış olan şeyler bunlar senin sisteminde. Böyle bir sistem topladım. Bütçeni biraz aştı ama bence biraz daha arttırıp bu sistemi almalısın. Uzun süre oyunları ultra ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsin, grafik ve sunucu işlemlerini de rahatça gerçekleştirebilirsin. Monitör hariç senin bütçene uygun oldu. Ama eğer diyorsan ki bütçemi aşamam o zaman ekran kartını GTX 970 yapıp diğer parçalardan kısmadan sistemini toplayabilirsin. Ama dedğim gibi uzun vadede yüksek performans almak istiyorsan bütçeni biraz daha arttırıp bu sistemi almalısın.
Monitör olarak da bu ürünü tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum gayet memnunum.
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

Dosya Ekleri

• sinerji 5700.png
    sinerji 5700.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 147
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı