MadBrewer Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #1 Bu sistem için fiyatları çok uçuk olmayan işlemci soğutucu ve yan pencereli güç kaynağı olan güzel bir kasa önerebilir misiniz?
Bu sistem için fiyatları çok uçuk olmayan işlemci soğutucu ve yan pencereli güç kaynağı olan güzel bir kasa önerebilir misiniz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #2 Ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Zalman Z3 Plus 600 Watt modelini alabilirsin. Bir de overclock yapacak mısın?
Ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Zalman Z3 Plus 600 Watt modelini alabilirsin. Bir de overclock yapacak mısın?
MadBrewer Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #3 BERWAR dedi: Ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Zalman Z3 Plus 600 Watt modelini alabilirsin. Bir de overclock yapacak mısın? Genişletmek için tıkla... Aynen render ve uzun saatler oyun için topluyorum işlemci soğutucu olarak ne almalıyım sıvı soğutma vb.
BERWAR dedi: Ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Zalman Z3 Plus 600 Watt modelini alabilirsin. Bir de overclock yapacak mısın? Genişletmek için tıkla... Aynen render ve uzun saatler oyun için topluyorum işlemci soğutucu olarak ne almalıyım sıvı soğutma vb.
cumhurik Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #4 MadBrewer dedi: Aynen render ve uzun saatler oyun için topluyorum işlemci soğutucu olarak ne almalıyım sıvı soğutma vb. Genişletmek için tıkla... Bunu al
MadBrewer dedi: Aynen render ve uzun saatler oyun için topluyorum işlemci soğutucu olarak ne almalıyım sıvı soğutma vb. Genişletmek için tıkla... Bunu al
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #5 Bu sistemi kullanıyor musun yoksa alacak mısın ?