sosleyfıstık Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #1
E Eriklidamacana Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #2 merhaba, nereden topladınız bu sistemi ?
K-Pax Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 213 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #3 Bu siteyi ben de merak ettim. Bazı bileşenler çok uygun. Hangi site acaba?
E Eriklidamacana Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #4 Arkadaşlar ucuz olduğuna bakmayın. Tek çekim de geçerli fiyat. Eğer taksit yaparsanız yine diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor fiyat olarak
Arkadaşlar ucuz olduğuna bakmayın. Tek çekim de geçerli fiyat. Eğer taksit yaparsanız yine diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor fiyat olarak
K-Pax Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 213 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #5 Eriklidamacana dedi: Arkadaşlar ucuz olduğuna bakmayın. Tek çekim de geçerli fiyat. Eğer taksit yaparsanız yine diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor fiyat olarak Genişletmek için tıkla... Tek çekim alacağım ben de, o yüzden öğrensem iyi olacak.
Eriklidamacana dedi: Arkadaşlar ucuz olduğuna bakmayın. Tek çekim de geçerli fiyat. Eğer taksit yaparsanız yine diğer sitelerle aynı seviyeye geliyor fiyat olarak Genişletmek için tıkla... Tek çekim alacağım ben de, o yüzden öğrensem iyi olacak.
B burakmetehan Kilopat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 581 16 Haziran 2016 #6 K-Pax dedi: Bu siteyi ben de merak ettim. Bazı bileşenler çok uygun. Hangi site acaba? Genişletmek için tıkla... Site sanırım sinerji.gen.tr ama fiyatlar piyasa ile hemen hemen aynıdır. Burdaki fiyatlar muhtemelen KDV hariç fiyatlar
K-Pax dedi: Bu siteyi ben de merak ettim. Bazı bileşenler çok uygun. Hangi site acaba? Genişletmek için tıkla... Site sanırım sinerji.gen.tr ama fiyatlar piyasa ile hemen hemen aynıdır. Burdaki fiyatlar muhtemelen KDV hariç fiyatlar
Talha Aykan S. Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #7 Bunlar KDV hariç fiyatlar hemen sevinmeyin Ama çoğu siteden daha ucuzdur o da bir gerçek.Ayrıca sisteminiz dengesiz 6600k gibi overclock yapılabilen bir işlemciye b150 anakart uyumsuzdur.Z170 anakart seçmeniz lazım overclock yapabilmek için.
Bunlar KDV hariç fiyatlar hemen sevinmeyin Ama çoğu siteden daha ucuzdur o da bir gerçek.Ayrıca sisteminiz dengesiz 6600k gibi overclock yapılabilen bir işlemciye b150 anakart uyumsuzdur.Z170 anakart seçmeniz lazım overclock yapabilmek için.