i5 6600K tabanlı sistem toplama

Hem dediğin gibi üzün ömürlülük açısından hemde soğutucu falan derken masraflı oluyor hocam. Birde i7 6700'ün daha stabil çalışacağını düşünüyorum.
Tabiki hocam bide kullanacağım anakartta O.C özelliği var ileride istersem K serili işlemci bile alabilirim hatta i7 6700e soğutucu alıp azda olsa O.C yapabilirim.

Tabiki hocam bide kullanacağım anakartta O.C özelliği var ileride istersem K serili işlemci bile alabilirim hatta i7 6700e soğutucu alıp azda olsa O.C yapabilirim.
Dediğin gibi de yapabilirsin hocam ama yapmasan bile i7 6700 stok haliyle seni uzun süre idare edecektir.

İ7 6700'e overclock yapılamıyor.
Burdaki overclock'dan kasıt anladığım kadarıyla non-K OC o da ne kadar sağlıklı bir işlem olur tartışılır.

İ7 6700'e overclock yapılamıyor.
Overclock denilemez aslında biraz performans artışı.

Arkadaşlar Sistemdeki i5 6600K yerine i7 6700 koymaya ve işlemci soğutucusu çıkarıp stok fanıyla kullanmaya karar verdim. Sizin gözünüze çarpan uyumsuz yerler varsa belirtirseniz sevinirim. Ayrıca sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…