B Burak2772 Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #1 Arkadaslar ben overclock yapmayi pek bilmiyorum. Sistemimde i5 6600k ve asus z170 pro gaming olcak. Nasil overclock yaparim? Sogutucu silverstone tundra kisa radyatorlusu yardim edin bu islerden pek anlamiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2016
Arkadaslar ben overclock yapmayi pek bilmiyorum. Sistemimde i5 6600k ve asus z170 pro gaming olcak. Nasil overclock yaparim? Sogutucu silverstone tundra kisa radyatorlusu yardim edin bu islerden pek anlamiyorum.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 7 Şubat 2016 #2 Anakart veya işlemci tarafında bir engel yok, soğutucun da idare eder bir noktaya kadar. Bu rehberden faydalanabilirsin : Sıcaklıkları da bununla kontrol et : AIDA64 Stability Test Rehberi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anakart veya işlemci tarafında bir engel yok, soğutucun da idare eder bir noktaya kadar. Bu rehberden faydalanabilirsin : Sıcaklıkları da bununla kontrol et : AIDA64 Stability Test Rehberi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 7 Şubat 2016 #3 Neden O.C. yapma ihtiyacı duydunuz. Render vb. uğraşmıyorsanız gereksiz bence şu an.