i5 6600K ve GTX 970 sistem

• Konuyu başlatan XLTL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 728
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

XLTL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni bir bilgisayar topladım. Yorumlarınızı almak istiyorum. Bir problemim ve birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımı aldığımda Windows 7 yükledim. Bilgisayar herhangi bir zaman diliminde (min. 2 dk) kendini kasıyor bilgisayar kilitleniyor. Reset tuşu çalışmıyor. Hoparlörden cızırtılı bir ses geliyor.(Bazen bu ses gelip bazende gelmemekte). Bir kaç kere mavi ekran hatası verdi.(Aşağıda linki paylaştım) Daha yeni attığım formatta bilgisayar sürücülerini yüklerken bunu yaşadım. Yaşadığım problem bilgisayar yük altında da olabiliyor.

Bilgisayar bileşenlerinde bir uyumsuzluk mu var?
Yüklediğim windows da mı sıkıntı var ?
Yoksa bileşen arızası mı ?
Mavi ekran hatası link:
Windows 7 driver kurarken mavi ekran

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef Windows 7 yüklemenizden kaynaklanıyor. En kısa sürede işletim sistemini değiştirmenizi tavsiye ediyorum. :)

Ne alakası var Allah aşkına adamın Windows 7 kullandığı sisteme bakınız;
panel-41939266-image-d28096754937c93a-320.png

Ne alakası var Allah aşkına adamın Windows 7 kullandığı sisteme bakınız;
Eki Görüntüle 132186
Bu resim sorunsuz kullandığı anlamına mı geliyor ? Hayır. Sorun Windows 7'nin güncel sistemlere yapısı gereği sürücü kuramamasından kaynaklanıyor. Kullanıcı bunun farkında olmadığı için sürücüleri eksik olan bir sistem de problem çıkarıyor. Windows 10 tek güncellemeyle tüm sürücüleri kurduğundan ortada sorun morun kalmıyor :)

2015 çıkışı yonga seti ve diğer aygıt sürücülerinin 2009'da piyasaya sürülen Windows 7'de olmayacağının da teknik olarak mümkün olmadığını belirtelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı