İ5 6600K ve GTX970 Skyrim Performansı

Hipotermi

Kilopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Operatör
Merhabalar. Skyrim'i çok severim. Yeni bir sistem toplayacağım. Almak istediğim sistem kaç fps verecek merak ediyorum. İ5 6600k ve GTX 970 ile Skyrim ultra ayarlarda 1080p çözünürlükte kaç fps alınabilir? (high textures aktifken) Ve mümkünse 21:9 ultra wide monitörde 1080p'de kaç fps alınabilir? Eğer sistemi uyuşup Skyrim'e sahip olan ufak bir video çekip atabilirse veya değerleri buraya yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin sistemle ilgili kesin bir şey diyemem ama kendi sistemimi söyleyim İ7 4790K ve ASUS R9 390 bu sistemle oynuyorum. 95 fps alıyorum ki bu oldukça az bunun sebebi oyuna yüklediğim modlar oyunun grafiklerini resmen 3 4 yıl ileri götüren ışık ve doku modları ile oynarken bu fps oldukça iyi. Modları çıkarırsan 140-150 fps kadar alabiliyorum tabi bazı sahnelerde düşebiliyor. Monitörüm 23 inc full hd 1920*1080 bir monitör. Böyle bir sistemi topladığımda ilk işim Skyrim yüklemek oldu çok sevdiğim bir oyun ve modlarla muhteşem denilebilecek kadar iyi oldu keyifli bir şekilde oynuyorum. Bahsettiğin sistemde gayet yeterli modları kullanarak çok rahat oynayabilirsin. Ufak bir tavsiye soğutma işini sağlama al.

HD 6570 ile skyrim oynamış adamım. GTX 970 uçurur o oyunu

Skyrimde 60 fps kilidi var mod ile falan açılabiliyor sanırım. Ancak o kadar yüksek bir sistem isteyen oyun değil zaten.

60 fps kilidini ilk kez duydum v-sync açık bırakırsan kasıtlı olarak 60 fpste tutar.

Evet bir yakınımda r7 265 var geçen denemeye gittim 60fps sabitti ayarlarda da vsync bulamadım. Çok yardımcı oldunuz az çok kafamda birşeyler belirdi. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…