Kapalı i5 6600K ve MSI GTX 1050 Ti tabanlı sıvı soğutma sistem, hediyeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sattığım 4. bilgisayar yavaş yavaş üstüne para koyarak nesil ve özellik yükseltiyorum.
8. nesil 4K sistem toplamayı düşünüyorum.
Satarak kâra nasıl geçiyorsunuz anlamadım. Sonuç olarak 2. el olunca fiyat düşüyor ama sistemi oturttuysanız sorun yoktur herhalde. Sistem çok güzel hayırlı satışlar dilerim. Temmuzda yeni sistem alacağım Temmuz olsa bunu alırdım kesin

2. el alıyorum tekrardan fiyatı uygun tutmaya çalışıyorum. Satılırsa yükseltirim satılmazsa kullanırım güzel makine beni her türlü götürüyor oynadığım oyunlarda.

2. el alıyorum tekrardan fiyatı uygun tutmaya çalışıyorum. Satılırsa yükseltirim satılmazsa kullanırım güzel makine beni her türlü götürüyor oynadığım oyunlarda.
Temmuza kadar satamassan kapını çalarım artık

Temmuza kadar satamassan kapını çalarım artık
Hayırlısı olsun.
Öne çıkar özelliği gözükmediği için. Güncel konu.
Arkadaşlar aciliyetten monitörüde fiyata dahil ediyorum. Almak isteyen varsa telefon numarasından ulaşabilir. Piyasaya ve kura göre güzel fiyat olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dolar uçmuşken bu fiyata satamıyorsak hiçbir şekilde satamayız ilanı iptal ediyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…