i5 6600k ve R9 390 Sistem Toplama

Daha fazla  
Merhabalar, ben bir sistem topladım eksikleri varsa söyleyin lütfen. Bütçem 4.000 TL.

Meraba anakartı h170 yerine z170 bir anakartla değiştirin..

İ5 6500, H110M, R9 390X ve 8 GB RAM çok daha iyi bir tercih olur.
H110M gibi bütün bileşenlerden kısılmış bir anakart almak bu bütçede çok ama çok mantıksız. Arkadaş oyun oynayacak ve iyi bir ses yongasına ihtiyacı var. Esas konuya gelecek olursak, anakartı Z170 chipsetli bir anakartla değiştirmelisiniz. Ayrıca o kasanın güç kaynağında gördüğüm kadarıyla herhangi bir 80+ sertifikası yok. 80+ sertifikası olan bir PSU almaya özen gösterin, ayrıca isterseniz ekran kartı Sapphire R9 390X olarak da değiştirilebilir.

En mantıklısı, overclock yapmayacak isen, i5 6600k alman çok mantıksız. Overclock yapsan bile aradaki performans farkına değmeyecek. Onun için işlemciyi i5 6600 seçmelisin, anakart olarak b150 gaming m3 seçersen yararına olur. İnan pişman olmazsın, zaten 5 dakika sonra oyuna dalınca unutuluyor hepsi

O anakarta kötü diyorsunuz sanırım. Bilgisayardan anlamadığınız belli oluyor.
Kusura bakma ama nerenden anlıyorsun beni? Ayrıca küstahlığın alemi yok. 4000TL'de cücük gibi ses kartıyla oyun oynamaktan keyif alırsanız o sizin bileceğiniz iş, ayrıca adam 4000TL'ye bir sistem alıyor ve herkes sisteminin uzun ömürlü olmasını ister. Eğer biraz araştırırsanız ve şu ön yargılarınızı kırarsanız burası bataklık gibi bir forum olmaktan çıkar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…