RecklessRaven
Hectopat
Daha fazla
Artık yeni oyunların minimum sistem gereksinimleri bile 8GB Bellek istiyor bu düzeyde bir bilgisayara 16GB Bellek almamak yanlış olur. Bu yıl sonuna kadar 8GB Bellek yetersiz kalacaktır ve takviye yapmanız gerekecektir, neden şimdiden 16GB Bellek almayıp ileride başınızı ağrıtasınız ki?Şu anlık gerek yok tek modül 8GB alıp gerektiğinde upgrade etmesi daha iyi olur
Dostum bütçeni zorlayabilirsen i7 6700 al derim hem daha performanslı hem de overclock riski almazsın
Overlclock yapmayı kafana koyduysan i7 6700k al çünkü i5 6600k overclock ile i7 6700 denk olamıyor render anlamında zaten render ile uğraşmayacaksan da overclock ile işin ne . Anakart f/p gigabyte gaming z170 k3 öneriririm kesinlikle artan ile 8 gb 3000 ram ilave et . Hayırlı olsun.
Benim onerim rami 8 guzel olmus 1080p oynayacaksaniz gtx970 en iyi secim onun disinda bence butceyi bosuna arttirmaya gerek yok i7 6700 yeterli olup kendi sogutucusu da bir sure yeterli olur. Anakarta bu kadar para vermek sacma z170 gaming m5 yeterlidir bence. Kasa olarak cs mastercase 5 den baska kaliteli kasa yoktur diye dusunuyorum cok kullanisli.
Elbette elbette yanlis anlasilmasin onlar da kalitelidir mastercase sundugu avantajlardan dolayi sistemde tercih etmesini onerdim.Mastercase kalitelidir de başka kaliteli yok kelimesi doğru olmaz. Corsair'in 760T, 780T Thermaltake'in V71 kasaları da kalitelidir.
Sistemi ekran kartsız al. Bu ay içerisinde yeni mimari kartlar çıkacak. Sonra pişman olursun 2 senelik ekran kartı aldığına.