i5 6600K ve RTX 3070 uyumu

kemalicecek

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Şu an sistemde i5 6600K, MSI Z370 GAMING Plus, HyperX Fury 2133MHz 8 GB X2 ve son olarak EVGA GTX 970 bulunmakta. GTX 970 ile (eğer normal fiyatlara indirgenir ve stok problemleri de ortadan kalkarsa artık) RTX 3070 (belki de 3060?) Arasında bir geliştirme yapmak ne derece mantıklı, özellikle PCI-e 3.0 ve 4.0 gibi bir versiyon değişimi varken? Üstadlar ne düşünüyor acaba bu konuda?
Teşekkürler.

1080P oynarsanız darboğaz yaşarsınız. Tavsiyem ilk önce işlemciyi değiştirip sonra ekran kartı almak olur.

RTX 3070 ile 6600K baya darboğaz yapar.

4K'da kullanabilirsiniz 3070 ile daha alt çözünürlükler darboğaz yapar. Ayrıca Z370 anakarta nasıl taktınız.

Nasıl takdınız diye soranlar olmuş, fiziksel bir uyumsuzluk mu söz konusu yoksa bir mantıksızlık mı var? O kadar sorulunca anakartı yanlış mı hatırlıyorum diye düşünmeye başladım.
Nasıl takdınız diye soranlar olmuş, fiziksel bir uyumsuzluk mu söz konusu yoksa bir mantıksızlık mı var? O kadar sorulunca anakartı yanlış mı hatırlıyorum diye düşünmeye başladım.
Gerçekten çok özür diliyorum, herhalde başka birinin aldığı bir anakart ile karıştırdım. Z170A Gaming M5 olacaktı söz konusu anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…