E eren kırcı Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 4 25 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar en kısa zamanda kendime yeni bir ekran kartı alıcam ve bu sisteme GTX 1030 uyar mı sizce? Yoksa hangi ekran kartını almalıyım? Şu anda bu bilgisayarda Nvidia GTX 730 var bu arada. Resimdeki ekran kartını alıcam bu arada. Dosya Ekleri Adsız 5.png 78,8 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 25 Haziran 2018
Arkadaşlar en kısa zamanda kendime yeni bir ekran kartı alıcam ve bu sisteme GTX 1030 uyar mı sizce? Yoksa hangi ekran kartını almalıyım? Şu anda bu bilgisayarda Nvidia GTX 730 var bu arada. Resimdeki ekran kartını alıcam bu arada.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #2 Takılır tabiki sorun çıkmaz. Hangi oyunları oynayacaksınız ?
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 25 Haziran 2018 #3 Ağır oyunlar oynamayacaksanız sorun çıkartmaz. Sistem hazır mı alındı?
I IsmetGunerhan23 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #4 Takılır.
E eren kırcı Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 4 25 Haziran 2018 #5 Ömer_Engin dedi: Takılır tabiki sorun çıkmaz. Hangi oyunları oynayacaksınız ? Genişletmek için tıkla... oyun videosu çekmek için kullanıcam da daha çok lol için oynuyorum. Brexit dedi: Ağır oyunlar oynamayacaksanız sorun çıkartmaz. Sistem hazır mı alındı? Genişletmek için tıkla... oyunların sistem gereksinimleri düşük. evet hazır aldım bu arada
Ömer_Engin dedi: Takılır tabiki sorun çıkmaz. Hangi oyunları oynayacaksınız ? Genişletmek için tıkla... oyun videosu çekmek için kullanıcam da daha çok lol için oynuyorum. Brexit dedi: Ağır oyunlar oynamayacaksanız sorun çıkartmaz. Sistem hazır mı alındı? Genişletmek için tıkla... oyunların sistem gereksinimleri düşük. evet hazır aldım bu arada
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #6 eren kırcı dedi: oyun videosu çekmek için kullanıcam da daha çok lol için oynuyorum. oyunların sistem gereksinimleri düşük. evet hazır aldım bu arada Genişletmek için tıkla... Video çekerken işlemci belki biraz FPS düşürebilir. GT 1030 tak dene. FPS düşük olursa degiştirmen gerekebilir.
eren kırcı dedi: oyun videosu çekmek için kullanıcam da daha çok lol için oynuyorum. oyunların sistem gereksinimleri düşük. evet hazır aldım bu arada Genişletmek için tıkla... Video çekerken işlemci belki biraz FPS düşürebilir. GT 1030 tak dene. FPS düşük olursa degiştirmen gerekebilir.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 25 Haziran 2018 #7 Video kayıtı için pek uygun bir sistem değil. Düşük sistem gereksinimli oyunlar oynarsınız biraz telafi edebilirsiniz.
Video kayıtı için pek uygun bir sistem değil. Düşük sistem gereksinimli oyunlar oynarsınız biraz telafi edebilirsiniz.
E eren kırcı Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 4 25 Haziran 2018 #8 Brexit dedi: Video kayıtı için pek uygun bir sistem değil. Düşük sistem gereksinimli oyunlar oynarsınız biraz telafi edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orta düzey de lol videoları çekilebilir mi bu sistemle ve lol ü bilgisayar rahat kaldırmaktadır.
Brexit dedi: Video kayıtı için pek uygun bir sistem değil. Düşük sistem gereksinimli oyunlar oynarsınız biraz telafi edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... orta düzey de lol videoları çekilebilir mi bu sistemle ve lol ü bilgisayar rahat kaldırmaktadır.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 25 Haziran 2018 #9 Çekebilirsiniz ancak arada sırada drop yiyebilirsiniz. İşlemci yüzünden.