HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #1 2. el diz üstü bilgisayarlara bakıyorum. i5 7. nesil 4 GB GTX 1050 mi yoksa i7 4.-5.-6. nesil 4 GB GTX 960M mi? Özellikle oyun performansı açısından. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2019
2. el diz üstü bilgisayarlara bakıyorum. i5 7. nesil 4 GB GTX 1050 mi yoksa i7 4.-5.-6. nesil 4 GB GTX 960M mi? Özellikle oyun performansı açısından.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2019 #2 7. Nesil I5 ve 1050.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.721 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Aralık 2019 #3 Tabii ki, i5 7. Nesil ve GTX 1050.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2019 #4 Motionless IN White dedi: Tabii ki, İ5 7. Nesil ve GTX 1050. Genişletmek için tıkla... Dostum konudan bağımsız şu büyük İ'yi düzeltir misin çok gözüme batıyor ya
Motionless IN White dedi: Tabii ki, İ5 7. Nesil ve GTX 1050. Genişletmek için tıkla... Dostum konudan bağımsız şu büyük İ'yi düzeltir misin çok gözüme batıyor ya
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.721 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Aralık 2019 #5 Unavailableuser dedi: Dostum konudan bağımsız şu büyük İ'yi düzeltir misin çok gözüme batıyor ya Genişletmek için tıkla... Sen istersin de düzeltmez miyim
Unavailableuser dedi: Dostum konudan bağımsız şu büyük İ'yi düzeltir misin çok gözüme batıyor ya Genişletmek için tıkla... Sen istersin de düzeltmez miyim
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2019 #6 Motionless IN White dedi: Sen istersin de düzeltmez miyim Genişletmek için tıkla... Eyvallah eyvallah ama kullanıcı adında ki İn yazısını kastetmiştim
Motionless IN White dedi: Sen istersin de düzeltmez miyim Genişletmek için tıkla... Eyvallah eyvallah ama kullanıcı adında ki İn yazısını kastetmiştim
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.721 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Aralık 2019 #7 Unavailableuser dedi: Eyvallah eyvallah ama kullanıcı adında ki İn yazısını kastetmiştim Genişletmek için tıkla... Ona mecburum anlamı kalmaz yoksa, Grubu dinlemenizi öneririm.
Unavailableuser dedi: Eyvallah eyvallah ama kullanıcı adında ki İn yazısını kastetmiştim Genişletmek için tıkla... Ona mecburum anlamı kalmaz yoksa, Grubu dinlemenizi öneririm.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2019 #8 Motionless IN White dedi: Ona mecburum anlamı kalmaz yoksa, Grubu dinlemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İngilizce'de büyük İ yok diye demiştim ben grup anarşist falan mı? Kurallara karşı falan herhalde çok bilmiyorum
Motionless IN White dedi: Ona mecburum anlamı kalmaz yoksa, Grubu dinlemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İngilizce'de büyük İ yok diye demiştim ben grup anarşist falan mı? Kurallara karşı falan herhalde çok bilmiyorum
HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #9 Peki işlemci olarak i7 4. Nesil mi daha iyi olur yoksa i5 7. Nesil ve Üzeri mi? Baktığım fiyat aralığında genelde i7 4. Nesil var.
Peki işlemci olarak i7 4. Nesil mi daha iyi olur yoksa i5 7. Nesil ve Üzeri mi? Baktığım fiyat aralığında genelde i7 4. Nesil var.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.721 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 17 Aralık 2019 #10 HighTechLowLife dedi: Peki işlemci olarak i7 4. Nesil mi daha iyi olur yoksa i5 7. Nesil ve Üzeri mi? Genişletmek için tıkla... i5 7. Nesil daha mantıklı. Unavailableuser dedi: İngilizce'de büyük İ yok diye demiştim ben grup anarşist falan mı? Kurallara karşı falan herhalde çok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anarşist değil, Satanizm Grubu dinlerseniz seversiniz.
HighTechLowLife dedi: Peki işlemci olarak i7 4. Nesil mi daha iyi olur yoksa i5 7. Nesil ve Üzeri mi? Genişletmek için tıkla... i5 7. Nesil daha mantıklı. Unavailableuser dedi: İngilizce'de büyük İ yok diye demiştim ben grup anarşist falan mı? Kurallara karşı falan herhalde çok bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anarşist değil, Satanizm Grubu dinlerseniz seversiniz.