Öncelikler herkese merhaba. Windows 10 kullanıcısıyım ve Windows 10 son zamanlarda çok kasmaya, donmaya başladı ve yavaşladı. Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim? Veya neden yavaş? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Windows 10 Pro.
i5-7200 CPU.
HDD.
Intel HD Graphics 620
4 GB RAM.
Öncelikler herkese merhaba. Windows 10 kullanıcısıyım ve Windows 10 son zamanlarda çok kasmaya, donmaya başladı ve yavaşladı. Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim? Veya neden yavaş? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Windows 10 Pro.
i5-7200 CPU.
HDD.
Intel HD Graphics 620
4 GB RAM.
Bu sisteme W7 yakışır bence sistem özellikleri biraz düşük kalmış özellikle ekran kartı ssdnin olmaması ve ramin düşük olmaması diğer dezavantajları bence windows 7 ideal bu sistem için
Gereksiz hizmetleri kapatmayı deneyin aynı zamanda arka planda çalışan gereksiz uygulamaları da kapatın bi nebze belki kasma donmalara karşı çözüm olabilir
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...