Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben bugün size bilgisayarımın durumunu ve çektiğim problemleri danışmak istedim
Laptopumu genelde oyun oynamak için kullanıyorum ve bu aralar en çok oynadığım oyun Apex Legends'da sistemimin ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat en düşük ayarlarda bile çok fazla kasıyor bilgisayarım. Bu tarz işlerden gerçekten pek anlamıyorum, bundan dolayı aşağıya sistemimi atarak sizden bir yorum yapmanızı istedim.
Bu Apex için sistem gereksinimleri:
Bu da benim sistemim:
Ayrıca eğer sistemimde yetersiz bir şey varsa ekran kartı, işlemci vs değiştirebilir miyim laptop parçası olarak satın alıp yoksa yeni bir bilgisayar almam şart mı?
Bende de i5 7200U + R5 M420 laptop var.İşlemciler aynı fakat senin ekran kartın daha iyi.Bu laptopla csgo da en düşük ayarlarda bazen 50 bazen 110 fps alıyorum.
Bende de i5 7200U + R5 M420 laptop var.İşlemciler aynı fakat senin ekran kartın daha iyi.Bu laptopla csgo da en düşük ayarlarda bazen 50 bazen 110 fps alıyorum.