i5 7200U Acer laptopa RAM eklemek

Acer laptopum özellikleri 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620, 1 TB HDD ve Windows 10.buna RAM eklemek istiyorum 4 veya 8 GB ikisinede bütçem var. Fortnite ve GTA 5 oynamak istiyorum. Hangisi daha iyi ve stabil çalışır 4+4 mü yoksa 4+8 mi? Sorum bu arkadaşlar. Ve Discord'da açacağım arka planda.

Acer laptopum özellikleri 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620, 1 TB HDD ve Windows 10.buna RAM eklemek istiyorum 4 veya 8 GB ikisinede bütçem var. Fortnite ve GTA 5 oynamak istiyorum. Hangisi daha iyi ve stabil çalışır 4+4 mü yoksa 4+8 mi? Sorum bu arkadaşlar. Ve Discord'da açacağım arka planda.

4+4 daha stabil çalışır. Ama FPS'yi bir 3-4 daha arttırmak istiyorsanız. Discord'da çağrıda ya da odadayken çarpıya basın çağrı kesilmeyecek ama işlemci ve RAM kullanımı azalacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı