i5-7200U bilgisayar Valorant kaldırmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel Core İ5-7200U
Grafik Kartı:Nvidia GeForce GT 940MX GDDR5 2GB
RAM:SK Hynix 8GB-2133MHz CL10 2x4GB DDR4
HDD:WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" 128MB SMR
Ekran:BOE 1366X768 59Hz 6-Bit TN Panel
Anakart:LNVNB161216 (DDR4)
BİOS:4WCN47WW/2020
DVD-ROM:HL-DT-ST GUE0N
RAM
8GB-2133Mhz
SSD veya HDD modeli
WD Blue 1 TB HDD 7200RPM
Ekran kartı
Nvidia GeForce 940 MX
Anakart
(Laptop Anakartı)
İşlemci
İ5-7200U
Arkadaşlar geçen Valorant indirdim (hayatımda ilk kez oynamak için). Oyuna eşleşmeye bastım karakter seçme ekranında oyun tamamen donuyor ve tepki 0.1-1.5 saat civarı bekledim ama tepki 0. Arkada sadece müzik çalıyor. Çözümü var mıdır?
Sistem

• NVIDIA GeForce 940MX.
  • i5-7200U
  • 8 GB 2133MHz.
  • 768p@59Hz
  • 1TB HDD.

Kaldırmamak değil de farklı bir sorun var gibi görünüyor. Riot Destek ile iletişime geçmenizi öneririm. Riot yazılım düzeltme aracı yolluyorlar, onu çalıştırıp kendilerine log kayıtları iletiyorsunuz. Sorunu tespit ediyorlar.

Valorant'yu silip indirmeyi dener misin?

Bir ihtimal SSD olmamasıyla ilgili olabilir, kaynaklar daha yavaş yüklendiği için olabilir.

Hard disk sağlığı %30'dan düşükse hiçbir oyun oynanılmaz hale geliyor. Onunla alakalı bir durum olabilir.

Yakın zamanda i5-10210U sistemim vardı. Oyunda maça geç girip 1-2 FPS falan alıyordu. Her ayarı yaptım ticket attım çözülmedi. En son BIOS güncellemesi gelmişti ve aynı anda da SSD almıştım bilgisayara (önceden HDD vardı) sonra düzeldi 60 FPS vermeye başladı. Sorunun SSD aldıktan sonra çözüldüğüne inanıyorum ama dediğim gibi aynı anda BIOS güncellediğim iiçin hangisi etki etti bilemiyorum.

Büyük ihtimal ssd aldığın zaman düzelecektir. Değişik bir durum nedense çözümü de kesin bulanı hiç görmedim.

Valorant'yu silip indirmeyi dener misin?

Denedim hocam bütüm Valorant dosyalarınu sildim ve tertemiz kurulum yaptım.

Hard disk sağlığı %30'dan düşükse hiçbir oyun oynanılmaz hale geliyor. Onunla alakalı bir durum olabilir.

Hocam bazı oyunlarda yükleme süresi şöyle

Minecraft yeni dünya kurma 4 dakika
Windows açılma hızı 20dakika
ETS 2 oyunu yükleme hızı 3 dakika.
FS 22 save yükleme hızı 8 dakika.
HDD sağlığına bakmadım hocam 2017'den beri aynı HDD'yi kullanıyorum.

BIOS son sürüm ve güncel hocam.

Deneyeceğim yakın zamanda teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…