i5-7200U bilgisayarımın ikinci el fiyatı nedir?

DryChicken

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Yeni bir laptop almak için şu an kullandığım laptop bilgisayarımı satmak istiyorum fakat ikinci el laptop piyasası hakkında pek bilgim yok açıkçası. İkinci el ilanlara baktığımda bilgisayarımla benzer özelliklere sahip bir ilan bulamadım. Bu yüzden Technopat üyelerinin laptop konusundaki bilgilerine güvenerek sizlere sormak istedim.

bilgisayarımın marka modeli: Lenovo Ideapad 310 (2017 yılında almıştım.)
Özellikleri:
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @2.50 GHz (4 CPUs) ~ 2.7GHz
20 GB RAM (4 GB gömülü geldi fakat ben üstüne 16 GB ekleme yaptım. DDR4)
NVIDIA GeForce 920MX (Paylaşımsız 2 GB VRAM) - Intel(R) HD Graphics 620 ( 128 MB fakat paylaşımlı 10318 MB)
256 GB SSD ve 1TB HDD
1366 X 768 (32 Bit) (60Hz)

Dolby Stereo var ama bir şey ifade ediyor mu tam olarak bilmiyorum. Bir de DVD ROM yerini söküp oraya SSD taktırmıştım fakat ROM'u atmadım duruyor. Bu durumda sizce bu laptop ne kadar eder? Şimdiden teşekkür ederim.

4 Bini de dene çünkü RAM yüksek ve SSD var aslında 4 bin liraya satılması lazım. Satılmazsa 3.500 o da olmazsa 3000 yavaş yavaş düşür yani ama bekle yani yine de bayağı satılmasını bekle bütün fiyatlarda.

Denemesi bedava 3500'e satabiliyorsan sat ama zor.
Bi deniycem o fiyat bandını.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum en az zararla bu işten çıkmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…