ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2021 #1 Evet arkadaşlar, geçenlerde UV yapayım dedim olmadı. PC'nin içini 2 gün önce tekrar temizledim ve termal macun yeniledim. Soğutucu aldım. Ama olmuyor Turbo'yu kapatsam bile işlemci bir şekilde 85'i görüyor. Yardım edin. Not: Turbo modda 95 gördü.
Evet arkadaşlar, geçenlerde UV yapayım dedim olmadı. PC'nin içini 2 gün önce tekrar temizledim ve termal macun yeniledim. Soğutucu aldım. Ama olmuyor Turbo'yu kapatsam bile işlemci bir şekilde 85'i görüyor. Yardım edin. Not: Turbo modda 95 gördü.
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2021 #21 Schentienel dedi: Ne işlem yaptığınıza göre değişir. Oyun oynuyorsanız o işlemci ile gayet normal. Ofis işlemcisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlar için. Artı 0 Eksi
Schentienel dedi: Ne işlem yaptığınıza göre değişir. Oyun oynuyorsanız o işlemci ile gayet normal. Ofis işlemcisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlar için.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 2 Mayıs 2021 #22 ruzgaraz dedi: Teşekkürler yanıtlar için. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü çözmediyseniz çözüm olarak işaretlemeyiniz. Artı 0 Eksi
ruzgaraz dedi: Teşekkürler yanıtlar için. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü çözmediyseniz çözüm olarak işaretlemeyiniz.
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2021 #23 cilgincocuk34 dedi: Sorunu çözdünüz mü çözmediyseniz çözüm olarak işaretlemeyiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normalmiş yani sorun yok Artı 0 Eksi
cilgincocuk34 dedi: Sorunu çözdünüz mü çözmediyseniz çözüm olarak işaretlemeyiniz. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normalmiş yani sorun yok