Sorun hangi parçada ona göre liste yaptım.
HDD ise git SATA SSD al çok da pahalı değil.
CPU'ya da GPU'da ise tamire götür.
Anakartta ise de tamire götür.
RAM'de ise yeni RAM al.
Drop girmesi ram yetersizliğinden olabilir. Hangi oyunu oynadığınıza bağlı. Birde oyunlar sürekli güncelleme alıyor eskiden sisteminizin yetip, güncellemeler ile yetmemesi olağan bir durum.
Drop girmesi RAM yetersizliğinden olabilir. Hangi oyunu oynadığınıza bağlı. Bir de oyunlar sürekli güncelleme alıyor eskiden sisteminizin yetip, güncellemeler ile yetmemesi olağan bir durum.
Hocam Fortnite'da artık oynanmaz derecede fena droploar giriyor menüye dönerken yazdıklarım oluyor Valorant'ta bu sorun pek yok ama Alt Tab falan fapınca dızzzz diye ses geliyor PC donuyor.
RAM'de ise yeni RAM al.
RAM'de ise yeni RAM al.
Fornite için drop 8 GB RAM ile olası bir durum. Bahsettiğin ses ise fanların sürtünmesi yahut HDD'nin kafasının okuma sesi ile ilgili olabilir. Tavsiyem RAM yükseltmesi olacaktır, ama siz yine de emin olmadan harekete geçmeyin derim.
Windows'a yapılan Update'ler, arkada çalışan program sayısının artması, HDD'nin okuma hızının yetmemesi gibi sebepler PC'nin donmaya başlama sebeplerinden birkaçı.
Windows'a yapılan Update'ler, arkada çalışan program sayısının artması, HDD'nin okuma hızının yetmemesi gibi sebepler PC'nin donmaya başlama sebeplerinden birkaçı.