Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2023 #1 RAM 8GB DDR4 2133MHz SSD veya HDD modeli Toshiba HDD 1TB Ekran kartı Nvidia GT 920MX İşlemci Intel i5 7200u Oyun oynarken drop giriyor, bilgisayar donuyor ve "dızzzzzz" diye ses geliyor. Bilgisayarımda HDD var eskiden böyle değildi. Artık sıfırlasam da bir şey değişmiyor. Ne yapmam lazım?
Oyun oynarken drop giriyor, bilgisayar donuyor ve "dızzzzzz" diye ses geliyor. Bilgisayarımda HDD var eskiden böyle değildi. Artık sıfırlasam da bir şey değişmiyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm taponhcet123 5 Temmuz 2023 Synth36 dedi: Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Synth36 dedi: Evet. 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... İstersen termal macun yenilemesi bakım vs. yaptır. Ama senin bahsettiğin sorun ondan değil gibi duruyor.
Synth36 dedi: Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Synth36 dedi: Evet. 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... İstersen termal macun yenilemesi bakım vs. yaptır. Ama senin bahsettiğin sorun ondan değil gibi duruyor.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2023 #11 taponhcet123 dedi: PC donduğunda uygulamalar yanıt vermeyi kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor. Artı 0 Eksi
taponhcet123 dedi: PC donduğunda uygulamalar yanıt vermeyi kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor.
taponhcet123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Synth36 dedi: PC'yi sıfırladım hiçbir güncelleme kurulu değil hocam şu an wub ile güncelleme servislerini devre dışı bıraktım ama olmuyor. Hocam benim HDD ölmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen HDD ve RAM'ini upgradelemen gerekir iyi bir performans istiyorsan. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: PC'yi sıfırladım hiçbir güncelleme kurulu değil hocam şu an wub ile güncelleme servislerini devre dışı bıraktım ama olmuyor. Hocam benim HDD ölmüş galiba. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen HDD ve RAM'ini upgradelemen gerekir iyi bir performans istiyorsan.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2023 #13 taponhcet123 dedi: PC donduğunda uygulamalar yanıt vermeyi kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. taponhcet123 dedi: Muhtemelen HDD ve RAM'ini upgradelemen gerekir iyi bir performans istiyorsan. Genişletmek için tıkla... 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu? Artı 0 Eksi
taponhcet123 dedi: PC donduğunda uygulamalar yanıt vermeyi kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. taponhcet123 dedi: Muhtemelen HDD ve RAM'ini upgradelemen gerekir iyi bir performans istiyorsan. Genişletmek için tıkla... 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu?
taponhcet123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #14 Synth36 dedi: Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Synth36 dedi: Evet. 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... İstersen termal macun yenilemesi bakım vs. yaptır. Ama senin bahsettiğin sorun ondan değil gibi duruyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Synth36 dedi: Ayn öyle beyazlaşıyor mouse dönmeye başlıyor ses geliyor 1dk sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Synth36 dedi: Evet. 2018 de aldım daha hiç termal macun bile değiştirmedim etkisi sizce olur mu? Genişletmek için tıkla... İstersen termal macun yenilemesi bakım vs. yaptır. Ama senin bahsettiğin sorun ondan değil gibi duruyor.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2023 #15 taponhcet123 dedi: HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Genişletmek için tıkla... Artık SSD'ye değiştirmem gerek değil mi? Artı 0 Eksi
taponhcet123 dedi: HDD'nin okuma yetersizliğinden meydana gelir genelde bu. HDD'nin okuma hızı yetmez ve uygulama HDD işlemi tamamlayıncaya kadar yanıt vermeyi keser. Genişletmek için tıkla... Artık SSD'ye değiştirmem gerek değil mi?
taponhcet123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #16 Synth36 dedi: Artık SSD'ye değiştirmem gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef ileriki bir süre içinde bazı oyunlar bile HDD desteğini kesmeye başlayacak. Yani, evet SSD'ye geçmeniz iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Artık SSD'ye değiştirmem gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef ileriki bir süre içinde bazı oyunlar bile HDD desteğini kesmeye başlayacak. Yani, evet SSD'ye geçmeniz iyi olacaktır.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2023 #17 taponhcet123 dedi: Maalesef ileriki bir süre içinde bazı oyunlar bile HDD desteğini kesmeye başlayacak. Yani, evet SSD'ye geçmeniz iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
taponhcet123 dedi: Maalesef ileriki bir süre içinde bazı oyunlar bile HDD desteğini kesmeye başlayacak. Yani, evet SSD'ye geçmeniz iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
taponhcet123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 28 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #18 Synth36 dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi