hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Başlık açık ve net.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 13 Ağustos 2020 #2 i5-7200U HD620 performası; . Son düzenleme: 13 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
KS KS hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #3 memorishy dedi: i5-7200U HD620 performası; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o Metro Exodus zaten ondan ümidim pek yok açıkçası. Artı 0 Eksi
memorishy dedi: i5-7200U HD620 performası; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam o Metro Exodus zaten ondan ümidim pek yok açıkçası.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 13 Ağustos 2020 #4 hakan.klcarslan dedi: Hocam o Metro Exodus zaten ondan ümidim pek yok açıkçası. Genişletmek için tıkla... Upss pardon karıştırmışım.. Senin için test aramaya devam ediyorum. Burada sizin grafik kartınızın aynısı ile oynuyor. Ama işlemcisi farklı. Bi' göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 13 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
hakan.klcarslan dedi: Hocam o Metro Exodus zaten ondan ümidim pek yok açıkçası. Genişletmek için tıkla... Upss pardon karıştırmışım.. Senin için test aramaya devam ediyorum. Burada sizin grafik kartınızın aynısı ile oynuyor. Ama işlemcisi farklı. Bi' göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #5 memorishy dedi: Upss pardon karıştırmışım. Senin için test aramaya devam ediyorum. Burada sizin grafik kartınızın aynısı ile oynuyor. Ama işlemcisi farklı. Bi' göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
memorishy dedi: Upss pardon karıştırmışım. Senin için test aramaya devam ediyorum. Burada sizin grafik kartınızın aynısı ile oynuyor. Ama işlemcisi farklı. Bi' göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun.