i5-7200U laptop aşırı yavaş

Proveit

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri çok kötü durmuyor ama laptop aşırı derecede yavaş çalışıyor. Her şeyi çok yavaş açıyor ve yavaş işlem yapıyor. Nedeni ne olabilir? Açılış-kapanışı bile aşırı derecede yavaş gerçekleşiyor.
Sistem özellikleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
En son ne zaman termal macununu yenilediniz/yenilettirdiniz ? En son ne zaman fan vs. temizliği yaptınız/yaptırdınız ? En son ne zaman format attınız ? HDD varsa kesinlikle Windows 10 kullanmayın, Windows 8.1 kullanırsanız daha iyi olur.

Harddisk mi var laptop'ta?
Evet.
Fan temizliği 1 sene olmuştur. Termal macunu ben hiç değiştirmedim, laptopu geçen sene 2. el olarak aldım. Format atalı 4 ay civarı oldu ve evet 1TB Harddiski var.

Evet.

Fan temizliği 1 sene olmuştur. Termal macunu ben hiç değiştirmedim, laptopu geçen sene 2. el olarak aldım. Format atalı 4 ay civarı oldu ve evet 1TB Harddiski var.
Harddisk ölmüş olabilir.Sağlık testi yapabilirmisin?

Senin öyle bir cihazda Windows 10 kullanman hata. Anca RAM ve Disk yükseltmesi yaparsan kendine gelir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…