i5 7200U sistem "bu bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz" hatası

Makaleler
1
Benden içinde i5 7200U olan bir sistemi Windows 11'e yükseltmem istendi. Why not Windows 11 programında bütün gereksinimler yeşil. Bir tek işlemci sarı. Ama yükseltmeye çalıştığımda "bu bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz" diyor. O Microsoft'un sahibini bir bulayım AMD FX 9590'ın üstüne koyup mangal yapacağım yav

İşlemci: Intel Core i5 7200U.
RAM: 4 GB.
HDD: 1 TB.
Ekran kartını tam bilmiyorum ama galiba 920 MX vardı.

RAM yetmediği için olabilir.

BIOS'tan TPM 2.0 açmayı deneyin. Olmazsa işlemci uyumlu değildir.

Bence bu bilgisayara windows 11 yükleme. Hem ram belleğin az ve hdd kullanıyorsun.

İşlemci bölümünde ünlem vermiş zaten. Windows 11 Intel 8.nesile kadar hiçbir işlemci familyasını desteklemiyor, belki nihai sürüm çıkınca geri adım atarlar ama Microsoft'un son açıklamasına göre (eski donanıma izin vermeyeceğiz, Windows 11 kullanmak isteyenler yeni bilgisayar alacak tadında bir açıklamaydı) onu yapacaklarını da sanmıyorum.

Onun dışında 7.nesil işlemcili bilgisayarımda sanal makinede Windows 11'i gayet güzel çalıştırırken bilgisayarıma kuramamam gülünç bir durum, o da ayrı konu.

Bence yükleme RAM'in çok düşük.
Windows 11, 10'dan daha az RAM kullanıyor.
İnşallah geri adım atarlar. Yoksa hiç iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…