i5 7200U sistem FiveM'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
RAM
8 GB RAM.
Ekran kartı
GeForce 940MX 4 GB
İşlemci
i5 7200U
Arkadaşlar merhaba FiveM'de 40-50 arası FPS alırken bir anda 30'un aşağısına düşüyor ve oyunu kasarak oynamak zorunda kalıyorum. Drop yemiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM için minimum 16 GB RAM gerekiyor hocam. Yoksa oyun ya droplanıyor ya da yolun altına düşüyorsunuz.

Hocam eskiden drop yiyordum SSD aldım drop sorunum çözüldü.

Drop yok hocam FPS düşüyor bir süre sonra ve kasma sorunu yaşıyorum.

Hocam eskiden drop yiyordum SSD aldım drop sorunum çözüldü.

Drop yok hocam FPS düşüyor bir süre sonra ve kasma sorunu yaşıyorum.
Sunucudan kaynaklanan bir FPS sorunu olabilir mi? Çünkü sunucu sahiplerinin koyduğu bazı Add-On'lar ciddi şekilde FPS düşürüyor.

Sunucudan kaynaklanan bir FPS sorunu olabilir mi? Çünkü sunucu sahiplerinin koyduğu bazı add-on'lar ciddi şekilde FPS düşürüyor.

Hocam PvP sunucusuna girdim normal roleplay sunucusuna girmedim.

En kötü çözünürlüğünüzü biraz düşürün. O zaman FPS biraz daha artış gösterecektir.

Vallahi hocam ondan başka çare yok eskiden drop yerdim kasma yoktu SSD aldım drop gitti kasma geldi.

Tüm sunuculardamı oluyor. Ben 16 GB RAM çift kanallı halinde FiveM'i 60FPS üstü oynuyordum rahat. 1366x768 çözünürlüğünde.

Evet hocam maalesef ki ayar yapmam lazım ama daha ne ayarlamam gerekli bilemiyorum.

RAM 8 ise 16 yapmanız gerek. GTA Online'ye bile 8 yetmiyor.

Eskiden yetiyordu tabii eskiler eskide kaldı hocam drop yok kasma var duzeltmenin yolu RAM almak.

Format mı atsam ocaktan beri atmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…