s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2020 #1 Sistemim aşağıda. Önceden bir konu açtım. Kimse kasar demedi. (Düşük ayarlarda.) Şimdi ya düşük ayarları yapamadığımdan ya da sorun ne bilmiyorum fakat takılmalar oluyor. Eğitimi 40 dakikada bir kule yıkarak bitirmem de bu sorun yüzünden. Dosya Ekleri Sistem#1.PNG 15,6 KB · Görüntüleme: 65 Sistem#2.PNG 11,9 KB · Görüntüleme: 71
Sistemim aşağıda. Önceden bir konu açtım. Kimse kasar demedi. (Düşük ayarlarda.) Şimdi ya düşük ayarları yapamadığımdan ya da sorun ne bilmiyorum fakat takılmalar oluyor. Eğitimi 40 dakikada bir kule yıkarak bitirmem de bu sorun yüzünden.
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 20 Temmuz 2020 #2 Güç menüsünden en iyi performansa getirip denediniz mi? Artı 0 Eksi
glaitaht Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 528 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Temmuz 2020 #3 4 GB RAM yeterli gelmiyor büyük ihtimalle. MSI Afterburner ile oyundaki RAM, işlemci, ekran kartı kullanımını atarsanız bir yorum yapabiliriz. Ekran kartı internette 2 GB gözükmekte, büyük ihtimalle RAM'den de çalıyor. Artı 0 Eksi
4 GB RAM yeterli gelmiyor büyük ihtimalle. MSI Afterburner ile oyundaki RAM, işlemci, ekran kartı kullanımını atarsanız bir yorum yapabiliriz. Ekran kartı internette 2 GB gözükmekte, büyük ihtimalle RAM'den de çalıyor.