GTA 5 story modede oyun hiç kasmıyor veya donmuyor ama Online'ye girdiğimde donma oluyor kasma olmuyor tek sıkıntı donma sizce ne yapabilirim?
PC özellikleri: 8 GB RAM.
1TB hafıza HDD.
920MX 2 GB ekran kartı(ayarları düşük yaptım o yüzden kasmıyor kötü demeyin ekran kartına )
Intel Core i5-7200u 4 çekirdek bazıları 3.10 bazıları 2.50 GHz.
Bilmiyorum ama 60 FPS'ye yakın program bulup indiririm öyle bakarım şimdiden teşekkürler bir de kullandığınız laptop lenevo Ideapad 320 15ıkb olabilir mi?
Bilmiyorum ama 60 FPS'ye yakın program bulup indiririm öyle bakarım şimdiden teşekkürler bir de kullandığınız laptop lenevo Ideapad 320 15ıkb olabilir mi?
Arkadaşımın pcsinde 700 series NVIDIA ekran kartı var 2 GB oda ama onda daha az donma oluyor diğer özelliklerimizde aynı sadece işlemci farkı olabilir.(işlemcide benimki daha iyi sanırım)
Arkadaşımın pcsinde 700 series NVIDIA ekran kartı var 2 GB oda ama onda daha az donma oluyor diğer özelliklerimizde aynı sadece işlemci farkı olabilir.(işlemcide benimki daha iyi sanırım)