powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61direk bu komudu kullanabilirsiniz eski bilgisayarımın işlemcisi i5 7200U du bu güç planını kullanıyorum ve işlemci güç yönetimine tıkla en düşük ve en yüksek işlemci durumunu %100 olarak ayarla.
powercfg /duplıcatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61direk bu komudu kullanabilirsiniz eski bilgisayarımın işlemcisi i5 7200U'du bu güç planını kullanıyorum ve işlemci güç yönetimine tıkla en düşük ve en yüksek işlemci durumunu %100 olarak ayarla.
Yaratır ama o işlemci oyun odaklı bir işlemci değil eğer oyun oynamak istiyorsan mecbur böyle kullanıcaksın ben termal macununu değiştirtmiştim o zaman bir sıkıntı olmamıştı pek.
Yaratır ama o işlemci oyun odaklı bir işlemci değil eğer oyun oynamak istiyorsan mecbur böyle kullanıcaksın ben termal macununu değiştirtmiştim o zaman bir sıkıntı olmamıştı pek.
Ben kendim yapacaktım fakat kasanın altında bir vida yalama olduğu için sökememiştim kapağı ondan bir tanıdığa yaptırdım fakat YouTube'dan bakarak yapabilirsin içinde 1 tane fan var çünkü ondan dolayı sökmen biraz daha kolay.
Ben kendim yapacaktım fakat kasanın altında bir vida yalama olduğu için sökememiştim kapağı ondan bir tanıdığa yaptırdım fakat YouTube'dan bakarak yapabilirsin içinde 1 tane fan var çünkü ondan dolayı sökmen biraz daha kolay.