i5 7200U sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

1bisquiit

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım + Grafiker
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
240gb ssd
Ekran kartı
940mx nvidia
İşlemci
i5 7200u
Merhaba, Windows 10 kurulu bilgisayarıma temiz kurulum Windows 11 kurmak istiyorum, oyunlarda kasma donma vb yaşar mıyım? Genellikle oyun oynuyorum.

i5-4570 ile Windows 11 kullanıyorum. Testlere bakarsanız Windows 11, 10'dan performanslı. Yaşamazsınız. Ben modlu Windows 11 kullanıyorum normal Windows 11'e göre bana bayağı performans artışı sağlıyor. Ghostspectre Windows 11.

Kendim aynı zamanda yazılımla uğraşan biriyim ghost spectre Windows 10 kullanmıştım 11 güzel mi peki?

Kendim aynı zamanda yazılımla uğraşan biriyim ghost spectre Windows 10 kullanmıştım 11 güzel mi peki?
Şahane hocam. Windows 11 MSDN'ye göre hantallığı gitmiş resmen. Bana göre Windows 10'dan daha iyi. Daha performanslı yani. Oyun oynayan birisiyim.

Şahane hocam. Windows 11 Msdn'ye göre hantallığı gitmiş resmen. Bana göre Windows 10'dan daha iyi. Daha performanslı yani. Oyun oynayan birisiyim.

Sağ olun hemen ISO bulup temiz format atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…