i5-7200U sisteme Windows sürüm önerisi

RochonZ

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
128 GB SSD
Ekran kartı
940MX
İşlemci
i5-7200U
Merhaba. Sistemime uygun Windows sürümü arıyorum. Ognitorenks kullanıyorum şu an ama hiç memnun değilim. Eskiden de Windows 10 performans Edition sürüm kullanmıştım (fullp) uzun süre. Ama değişim istediğim için aynısını kurmadım. Bu sıralar Ghost Spectre vs. varmış yeni görüyorum. Bu konu hakkında bir sürüm önerisi yapabilir misiniz? Rica etsem link ile yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir performans Edition vs gerek var mı hocam? Çünkü sistem biraz düşük ve oyun oynuyorum çok fazla performans kaybı olsun istemiyorum.

Hocam performans kaybı olacağını düşünmüyorum alttaki videoda iki işletim sisteminde test yapıyorlar aralarında çok bir fark yok gibi hatta bazı kısımlarda Windows 11 öne bile geçiyor hocam performance Edition araştırması yaptım bu forumdaki kullanıcılar önermiyor bir kişi "hızlı ama tehlikeliler" diye belirtiyor o yüzden orijinal kullanmanız daha mantıklı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam performans kaybı olacağını düşünmüyorum alttaki videoda iki işletim sisteminde test yapıyorlar aralarında çok bir fark yok gibi hatta bazı kısımlarda Windows 11 öne bile geçiyor hocam performance Edition araştırması yaptım bu forumdaki kullanıcılar önermiyor bir kişi "hızlı ama tehlikeliler" diye belirtiyor o yüzden orijinal kullanmanız daha mantıklı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim :)

Hocam bir de Windows 11 beğenmezseniz ayarlar kısmında window 10'a geri dön kısmı varmış on basabilirsiniz bir de Linux işetim sistemi kurabilirsiniz ancak "oyun oynuyorum" dediniz çoğu güzel ve popüler oyunların Linux desteği yoktur bu yüzden geçmenizi önermiyorum aşağıdaki linktede Windows 11 minimum sistem gereksinimleri var isterseniz bakabilirsiniz yine.

Teşekkür ederim :)

Ne demek hocam her zaman. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı