SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 7 Mayıs 2021 #21 WildCharm dedi: E tamam işte 2 görüntüsü senin için 940MX. Valorant'ta 120 FPS alman gayet normal. Kimse 940MX ile 400 FPS alamaz. Genişletmek için tıkla... Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm.Neyse yetkili kapatabilir mi?
WildCharm dedi: E tamam işte 2 görüntüsü senin için 940MX. Valorant'ta 120 FPS alman gayet normal. Kimse 940MX ile 400 FPS alamaz. Genişletmek için tıkla... Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm.Neyse yetkili kapatabilir mi?
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 7 Mayıs 2021 #22 SemihDnz dedi: Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm.Neyse yetkili kapatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam rame göre olsa biz enayimiyiz niye ekran kartı arayalım?
SemihDnz dedi: Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm.Neyse yetkili kapatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam rame göre olsa biz enayimiyiz niye ekran kartı arayalım?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Mayıs 2021 #23 SemihDnz dedi: Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm. Neyse yetkili kapatabilir mi? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'den sonrası Valorant'ta pek işlevli olmaz, oyun 4 5GB kullanıyor maximum.
SemihDnz dedi: Ben rama göre düşük diye düşünmüştüm. Neyse yetkili kapatabilir mi? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'den sonrası Valorant'ta pek işlevli olmaz, oyun 4 5GB kullanıyor maximum.