Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 RAM 12 GB Ekran kartı NVIDIA GeForce 940MX İşlemci i5-7200U Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben aşağıda verdim sistem kullanıyorum. Acaba bu sistem Valorant açar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben aşağıda verdim sistem kullanıyorum. Acaba bu sistem Valorant açar mı?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.888 Çözümler 31 22 Haziran 2023 #2 Evet rahatlıkla açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Evet rahatlıkla açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Lacaderal dedi: Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben aşağıda verdim sistem kullanıyorum. Acaba bu sistem Valorant açar mı? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla açar dostum. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Önceliklen merhaba. Arkadaşlar ben aşağıda verdim sistem kullanıyorum. Acaba bu sistem Valorant açar mı? Genişletmek için tıkla... Rahatlıkla açar dostum.