MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Eylül 2018 #11 @Recep Baltaş sanırım istediğiniz ayarlar bunlardı tam bilmiyorum, video yükledikten sonra gördüm tam ekran kayıt almamışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun devam ediyor. Son düzenleme: 29 Eylül 2018
@Recep Baltaş sanırım istediğiniz ayarlar bunlardı tam bilmiyorum, video yükledikten sonra gördüm tam ekran kayıt almamışım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun devam ediyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #12 CPU yetersiz kalıyor. CPU %100 olduğunda GPU kullanımı düşüyor. Cihazın içini açıp temizlemen ve daha kaliteli bir termal macun uygulaman gerekiyor.
CPU yetersiz kalıyor. CPU %100 olduğunda GPU kullanımı düşüyor. Cihazın içini açıp temizlemen ve daha kaliteli bir termal macun uygulaman gerekiyor.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Mart 2020 #13 Recep Baltaş dedi: CPU yetersiz kalıyor. CPU %100 olduğunda GPU kullanımı düşüyor. Cihazın içini açıp temizlemen ve daha kaliteli bir termal macun uygulaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum o bilgisayarı, tekrar kullanma durumum olursa yaparım, teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: CPU yetersiz kalıyor. CPU %100 olduğunda GPU kullanımı düşüyor. Cihazın içini açıp temizlemen ve daha kaliteli bir termal macun uygulaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum o bilgisayarı, tekrar kullanma durumum olursa yaparım, teşekkürler.