B BlackTomb1 Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 1 26 Nisan 2019 #1 Sistem özelliklerim İşlemci INTEL Core™ i5 İşlemci Modeli Intel Core i5-7200U Çekirdek Sayısı Çift Çekirdek İşlemci İşletim Sistem Windows 10 Sistem Belleği 8 GB Bellek Türü DDR4 Sabit Disk (HDD)1 TB Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız Ekran KartıNvidia GeForce GTX 940MX Oyunu sildim olmadı, Windows 10 güncellemesi yaptım olmadı. Ne yapmam lazım?
Sistem özelliklerim İşlemci INTEL Core™ i5 İşlemci Modeli Intel Core i5-7200U Çekirdek Sayısı Çift Çekirdek İşlemci İşletim Sistem Windows 10 Sistem Belleği 8 GB Bellek Türü DDR4 Sabit Disk (HDD)1 TB Ekran Kartı Hafızası 2 GB Paylaşımsız Ekran KartıNvidia GeForce GTX 940MX Oyunu sildim olmadı, Windows 10 güncellemesi yaptım olmadı. Ne yapmam lazım?
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 26 Nisan 2019 #2 Aynı sorun bende de mevcut ama ilginç olan CS:GO değil CS 1.6 da oluyor. Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2019 #3 Anlaşılan dizüstü bilgisayar kullanıyorsun. Güç seçenekleri arasından yüksek performansı seçmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
Anlaşılan dizüstü bilgisayar kullanıyorsun. Güç seçenekleri arasından yüksek performansı seçmeyi denedin mi?
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 Bilgisayar ısındığından dolayı oluyor sanırım. Bende de aynı sorun var. Sistemi temizletip, termal macun değiştirirerek ve bir tane de altına soğutucu alarak halledilebilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bilgisayar ısındığından dolayı oluyor sanırım. Bende de aynı sorun var. Sistemi temizletip, termal macun değiştirirerek ve bir tane de altına soğutucu alarak halledilebilir diye düşünüyorum.