B bcansavage Hectopat Katılım 17 Eylül 2018 Mesajlar 8 24 Ağustos 2021 #1 Termal macunu yeni değiştirdim güç seçeneklerinde ki ayarların hepsi yapılı oyunda 15 dakika geçtikten sonra hızı 2.3 GHz'ye sabitliyor yardım edebilirseniz sevinirim. İşlemci derecesi 70-75'e çıktıktan sonra bu sorunu yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Termal macunu yeni değiştirdim güç seçeneklerinde ki ayarların hepsi yapılı oyunda 15 dakika geçtikten sonra hızı 2.3 GHz'ye sabitliyor yardım edebilirseniz sevinirim. İşlemci derecesi 70-75'e çıktıktan sonra bu sorunu yapıyor.
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 24 Ağustos 2021 #2 Çözümü biliyorsunuz aslında, işlemciyi soğutmalısınız. Laptop işlemcisi oluyor sanırım o işlemci. Vakumlu soğutucuları deneyebilirsiniz.
Çözümü biliyorsunuz aslında, işlemciyi soğutmalısınız. Laptop işlemcisi oluyor sanırım o işlemci. Vakumlu soğutucuları deneyebilirsiniz.
B bcansavage Hectopat Katılım 17 Eylül 2018 Mesajlar 8 24 Ağustos 2021 #3 iyi de hocam termal macunu yeni değiştirdim temizliklerini yaptım fanların falan ayrıca laptop altı soğutucum da mevcut zaten
iyi de hocam termal macunu yeni değiştirdim temizliklerini yaptım fanların falan ayrıca laptop altı soğutucum da mevcut zaten
N'W'O Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 852 Çözümler 3 24 Ağustos 2021 #4 bcansavage dedi: iyi de hocam termal macunu yeni değiştirdim temizliklerini yaptım fanların falan ayrıca laptop altı soğutucum da mevcut zaten Genişletmek için tıkla... Bu havalarda laptopu serin tutmak çok zor bir şey. Kasayı zor soğutuyoruz laptop nasıl serin kalsın öyle düşünün.
bcansavage dedi: iyi de hocam termal macunu yeni değiştirdim temizliklerini yaptım fanların falan ayrıca laptop altı soğutucum da mevcut zaten Genişletmek için tıkla... Bu havalarda laptopu serin tutmak çok zor bir şey. Kasayı zor soğutuyoruz laptop nasıl serin kalsın öyle düşünün.