Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #11 Kesinlikle olmaz. Güvenilir bir programdır.
retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 1 Aralık 2019 #12 OnurG dedi: O şekilde çözüyorum sorunu fakat bunun bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Cihaz normalden daha fazla isinacagi icin elbette uzun vadede sicaklik zararlidir fakat spesifik olarak yaptiginiz islemin bir zarari yoktur.
OnurG dedi: O şekilde çözüyorum sorunu fakat bunun bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Cihaz normalden daha fazla isinacagi icin elbette uzun vadede sicaklik zararlidir fakat spesifik olarak yaptiginiz islemin bir zarari yoktur.
A akaunt Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 43 23 Eylül 2020 #13 retiredtechnpt dedi: Cihaz normalden daha fazla isinacagi için elbette uzun vadede sicaklik zararlidir fakat spesifik olarak yaptiginiz islemin bir zarari yoktur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum ve ek bir program kullanmak istemiyorum. Yok mu bir çözümü? Oyuna girer girmez Turbo Boost kapanıyor.
retiredtechnpt dedi: Cihaz normalden daha fazla isinacagi için elbette uzun vadede sicaklik zararlidir fakat spesifik olarak yaptiginiz islemin bir zarari yoktur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum ve ek bir program kullanmak istemiyorum. Yok mu bir çözümü? Oyuna girer girmez Turbo Boost kapanıyor.