i5 7300HQ GHz sabitleme

TRmemati3131

Hectopat
Öncelikle merhaba işlemcim Turbo'yla 3.5GHz veriyor ama tekli çekirdekte o değeri alabiliyorum çoklu çekirdekte yani oyunlarda 3.1GHz'ye sabitleniyor bu zaten normal değer ama nadir de olsa 3.4-3.5 GHz'yi buluyor çoklu çekirdekte benim bu hızı 3.5 GHz'ye sabitleme imkanım var mı acaba? Bu arada laptop kullanıyorum şimdiden teşekkürler

Her çekirdek 3.5 ghz çıkmıyor diye biliyorum. Throttle stop programını deneyebilirsiniz. Bildiğim 3.5 ghz- 3.3 ghz- 3.1 ghz diye gidiyor çekirdek max hızları.

Hocam merhaba 4 çekirdek Max 3.10 görüyor. Ben 6 senedir kullanıyorum benimki artık yalama oldu 3.14-3.17 arası görüyor oyunlarda. Tek çekirdek de Max 3.39 görüyorum. Normalde tek çekirdek 3.5 GHz olmalı.

Hocam merhaba 4 çekirdek Max 3.10 görüyor. Ben 6 senedir kullanıyorum benimki artık yalama oldu 3.14-3.17 arası görüyor oyunlarda. Tek çekirdek de Max 3.39 görüyorum. Normalde tek çekirdek 3.5 GHz olmalı.
Ben zamanında biraz araştırmıştım ama sağlıklı bir yolu yok 4 çekirdeği de 3.5 ghz yapmanın. Mavi ekran falan yersin bence boşver sağlıklı çalışması daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…