Onur E Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 46 7 Ağustos 2020 #1 merhaba. throttlestop programında hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum ama galiba termal throttle sorunu varmış. nasıl çözebilirim?
merhaba. throttlestop programında hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum ama galiba termal throttle sorunu varmış. nasıl çözebilirim?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2020 #2 Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. Genişletmek için tıkla... Böyle kalırsa 2.5 GHZ'in üzerine çıkamaz.
Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. Genişletmek için tıkla... Böyle kalırsa 2.5 GHZ'in üzerine çıkamaz.
Onur E Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 46 7 Ağustos 2020 #3 cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. Böyle kalırsa 2.5 GHZ'in üzerine çıkamaz. Genişletmek için tıkla... UV ne oluyor? Bir video buldum da frekansları 3.1 e alıyordu. Offset voltage ı da 50 civarına alıyordu.ama doğru ayarlaeı hala bilmiyorum.
cagancandas dedi: Çok az yapmışsınız UV'yi. Bir de yakın zamanda fan temizliği yapıldı mı? Bir de Turbo frekansı devre dışı bırakmışsınız. Böyle kalırsa 2.5 GHZ'in üzerine çıkamaz. Genişletmek için tıkla... UV ne oluyor? Bir video buldum da frekansları 3.1 e alıyordu. Offset voltage ı da 50 civarına alıyordu.ama doğru ayarlaeı hala bilmiyorum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2020 #4 Onur E dedi: UV ne oluyor? Bir video buldum da frekansları 3.1 e alıyordu. Offset voltage ı da 50 civarına alıyordu.ama doğru ayarlaeı hala bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... UV=undervolt. Offset voltage kısmını core=-100 Cache=-50 İGPU=-50 Hata almadığın sürece daha da artırabilirsiniz.
Onur E dedi: UV ne oluyor? Bir video buldum da frekansları 3.1 e alıyordu. Offset voltage ı da 50 civarına alıyordu.ama doğru ayarlaeı hala bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... UV=undervolt. Offset voltage kısmını core=-100 Cache=-50 İGPU=-50 Hata almadığın sürece daha da artırabilirsiniz.