Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 26 Ocak 2018 #11 leadsoldiers48 dedi: Bazı sahnelerde 37 fps gördüm en fazla. Şarja takarak oynamadım daha onu da deneyeceğim. Yok dahili olanı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarja takıp oynayınca düzelir.
leadsoldiers48 dedi: Bazı sahnelerde 37 fps gördüm en fazla. Şarja takarak oynamadım daha onu da deneyeceğim. Yok dahili olanı kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarja takıp oynayınca düzelir.
L leadsoldiers48 Hectopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 46 26 Ocak 2018 #12 Lorem Ipsum dedi: Şarja takıp oynayınca düzelir. Genişletmek için tıkla... İnşallah deniyeceğim şimdi. Sonuçları yazacağım.
Lorem Ipsum dedi: Şarja takıp oynayınca düzelir. Genişletmek için tıkla... İnşallah deniyeceğim şimdi. Sonuçları yazacağım.
L leadsoldiers48 Hectopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 46 26 Ocak 2018 #13 Lorem Ipsum dedi: Şarja takıp oynayınca düzelir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum 60 - 70 fpslere çıktım. Çok teşekkür ederim yardımlarına
Lorem Ipsum dedi: Şarja takıp oynayınca düzelir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum 60 - 70 fpslere çıktım. Çok teşekkür ederim yardımlarına