Mpii Hectopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2018 #1 Zula, çözemediğim bir şekilde kasıyor. Sistem açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat sebebini bulamıyorum. Sistem Özellikleri; İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ İşletim Sistemi: Windows 10 single language 64 bit Bellek: 8 GB HDD: 1 TB Ekran Kartı: 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12 Şimdiden teşekkürler, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2018
Zula, çözemediğim bir şekilde kasıyor. Sistem açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat sebebini bulamıyorum. Sistem Özellikleri; İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ İşletim Sistemi: Windows 10 single language 64 bit Bellek: 8 GB HDD: 1 TB Ekran Kartı: 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12 Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2018 #2 Oyunu GTX 1050 mi çalıştırıyor? Artı 0 Eksi
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Mayıs 2018 #3 BIOS sürümün ve sürücülerin güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mpii Hectopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mayıs 2018 #4 ProfTech dedi: Oyunu GTX 1050 mi çalıştırıyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. Mikael dedi: BIOS sürümün ve sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri düzenli olarak güncelliyorum ama BİOS konusunda bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Oyunu GTX 1050 mi çalıştırıyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. Mikael dedi: BIOS sürümün ve sürücülerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri düzenli olarak güncelliyorum ama BİOS konusunda bir fikrim yok.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 27 Mayıs 2018 #5 Zula normalde oyunu Nvidia kartinla acarsan kasmayan bir oyun. Sistemini yuksek performans moduna getirip denedin mi? Artı 0 Eksi
Zula normalde oyunu Nvidia kartinla acarsan kasmayan bir oyun. Sistemini yuksek performans moduna getirip denedin mi?
KS KS Mpii Hectopat Katılım 14 Temmuz 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mayıs 2018 #6 Mikael dedi: Zula normalde oyunu Nvidia kartinla acarsan kasmayan bir oyun. Sistemini yuksek performans moduna getirip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta düşük ekran kartıyla çalışıyormuş onu düzeltip yüksek olana getirdim. Bilemiyorum artık ne olacak oyun ayarlarınıda en kasmayacak şekilde ayarladım. Artı 0 Eksi
Mikael dedi: Zula normalde oyunu Nvidia kartinla acarsan kasmayan bir oyun. Sistemini yuksek performans moduna getirip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta düşük ekran kartıyla çalışıyormuş onu düzeltip yüksek olana getirdim. Bilemiyorum artık ne olacak oyun ayarlarınıda en kasmayacak şekilde ayarladım.