i5 7300HQ ve GTX1050 İkilisi Sorun Yaratır mı?

Ben Monster Abra A5 V12.1 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kuzenim de bana sordu ailede en iyi bilgisayardan anlayan benim. Fakat ilk defa kendi önerimi kendim kullandığım halde garanti veremedim. Ona da V12.1 önerecektim fakat i5 7300HQ ve GTX1050 ile birçok sorun yaşayan çıktı. Ben de ona V11.1 önermek istiyorum ama sadece 5400 RPM'lik bir HDD'si olacak ve SSD alamıyor SSD'nin eksikliğini çok hisseder mi? Öyle hızlı olsun diye bir isteği yok. Yoksa V12.1'i alsın mı? Ben kendim kullandığım halde öneremiyorum, başka sorun yasayan çok kişi var. Zaten daha liseye yeni geçti yani sadece oyun oynayacak.

SSD, özellikle güncel oyunlarda yükleme ekranında büyük fark yaratıyor. 5400RPM ile kimi oyunlarda dakikalarca bekler, PC başında uyursun resmen. Onun dışında PUPG, Battlefield 1 gibi oyunlarda özellikle düşük hızlardaki HDD'ler haritanın, binaların geç yüklenmesi gibi sorunlar doğuruyor. Yani demek istediğim tek önemli unsur FPS değil. Bugün güncel bilgisayarlarda SSD diğer bileşenler kadar önemli. Son olarak işlemci ve ekran kartı ikilisi arasında kronik sıkıntı olsa senin de yaşaman gerekirdi mantıken.

Evet ama konulara dikkat ettiysen hem Monster tarafında hem de MSI tarafında İ5 7300HQ ile sorun yaşayan birçok kişi var. Sorunun sebebi tam olarak belli değil. Moderatörler sağolsun başlığı değiştirmişler. Sanırsam ona V11.1 önereceğim.

Bu ikili de mi sorun yoksa yazılım kısmında mı belli değil. Ben de inceledim bu özelliklerde farklı marka modelleri sorun yaşayanlar var. Monster Abra A5serisinden tutun da Dell 7567 gibi modellerde. Iyi sistem bence ama sorunlar olmasa daha ılımlı yaklaşır insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…