Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #11 Ribozom dedi: Kaspersky ile virüs taraması yapar mısın? Ve oyun için kullanımları da atar mısın? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminde sadece Forza yüklü ve GTA 5 Chrome bile yok. GPU0 %99 CPU0 %57 RAM 6000MB
Ribozom dedi: Kaspersky ile virüs taraması yapar mısın? Ve oyun için kullanımları da atar mısın? Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminde sadece Forza yüklü ve GTA 5 Chrome bile yok. GPU0 %99 CPU0 %57 RAM 6000MB
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Haziran 2020 #12 Merthella dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın?
Merthella dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #13 Ribozom dedi: Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey işte . Mobil işlemciler zaten desteklemiyor. Pcfaresi00 dedi: HDD veya SSD nizi kontrol edin genelde bunlar sıkıntı çıkarıyor oyun dosyaları büyük olduğundan okuma yazma yetismiyor. Genişletmek için tıkla... %50 sorun ondan. Ribozom dedi: Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın? Genişletmek için tıkla... Anakartımı nereden bildiniz?
Ribozom dedi: Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey işte . Mobil işlemciler zaten desteklemiyor. Pcfaresi00 dedi: HDD veya SSD nizi kontrol edin genelde bunlar sıkıntı çıkarıyor oyun dosyaları büyük olduğundan okuma yazma yetismiyor. Genişletmek için tıkla... %50 sorun ondan. Ribozom dedi: Hem anakart desteklemiyor hem de işlemci. Undervolt gibi bir şey olmasın? Genişletmek için tıkla... Anakartımı nereden bildiniz?
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #14 Merthella dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... HQ serisi işlemcilere OC yapılması mümkün değil.
Merthella dedi: Evet eminim. Genişletmek için tıkla... HQ serisi işlemcilere OC yapılması mümkün değil.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #15 Agnes dedi: HQ serisi işlemcilere OC yapılması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Undervolt kusuruma bakmayın.
Agnes dedi: HQ serisi işlemcilere OC yapılması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Undervolt kusuruma bakmayın.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Haziran 2020 #16 Merthella dedi: Öyle bir şey işte . Mobil işlemciler zaten desteklemiyor. %50 sorun ondan. Anakartımı nereden bildiniz? Genişletmek için tıkla... O işlemciyle kullanılacak anakartların hepsi OC desteklemiyor çünkü. Kullanım ve sıcaklık değerleri kaç dakikalık oyun sonucunda belirlendi?
Merthella dedi: Öyle bir şey işte . Mobil işlemciler zaten desteklemiyor. %50 sorun ondan. Anakartımı nereden bildiniz? Genişletmek için tıkla... O işlemciyle kullanılacak anakartların hepsi OC desteklemiyor çünkü. Kullanım ve sıcaklık değerleri kaç dakikalık oyun sonucunda belirlendi?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #17 Ribozom dedi: O işlemciyle kullanılacak anakartların hepsi OC desteklemiyor çünkü. Kullanım ve sıcaklık değerleri kaç dakikalık oyun sonucunda belirlendi? Genişletmek için tıkla... 1 Saat sonucunda belirledim.
Ribozom dedi: O işlemciyle kullanılacak anakartların hepsi OC desteklemiyor çünkü. Kullanım ve sıcaklık değerleri kaç dakikalık oyun sonucunda belirlendi? Genişletmek için tıkla... 1 Saat sonucunda belirledim.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Haziran 2020 #18 Merthella dedi: 1 Saat sonucunda belirledim. Genişletmek için tıkla... Peki undervolt ayarını fazla kaçırmış olabilir misiniz?
Merthella dedi: 1 Saat sonucunda belirledim. Genişletmek için tıkla... Peki undervolt ayarını fazla kaçırmış olabilir misiniz?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #19 Ribozom dedi: Peki undervolt ayarını fazla kaçırmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çeyrek Volt Ordamısınız? Son düzenleme: 2 Haziran 2020
Ribozom dedi: Peki undervolt ayarını fazla kaçırmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çeyrek Volt Ordamısınız?