Çözüldü i5 7300HQ Yüksek Kullanım Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

delicious

Hectopat
Bilgisayarı eco moda alınca işlemci kullanımı ve sıcaklığı normal seviyelerde ama sport moda alınca görev yöneticisinde işlemci kullanımı %100 oluyor ve en çok işlemci kullanan uygulama sürekli değişiyor. Process Hacker uygulamasıyla baktığımdaysa System IDLE en üstte oluyor. İşlemci i5 7300HQ ekran kartı GTX 1050 2 GB.

Çözüm
NVIDIA Control Panel'den PhysX'den ekran kartınızı seçin, MSConfig'ten gereksiz
Başlatma uygulamarını kapatın. Bilgisayara performans ayarlarını yapın.

Dediklerinizi yaptım ama değişen bir şey olmadı.
Dün akşamdan beri böyle forumdaki her şeyi denedim ama düzeltemedim. Kaspersky ile tüm sistem taraması yaptım zararlıları kaldırdı ama yine düzelmedi.
Yardım edebilecek biri yok mu?

Tamam sorunu çözdüm. MSI Dragon Center'la alakalı bir durummuş.
Bilgisayarı Sport Mode'a alınca güç ayarlarından ayarları sıfırlayınca düzeliyor.
NVIDIA Control Panel'den PhysX'den ekran kartınızı seçin, MSConfig'ten gereksiz
Başlatma uygulamarını kapatın. Bilgisayara performans ayarlarını yapın.

Dün akşamdan beri böyle forumdaki her şeyi denedim ama düzeltemedim. Kaspersky ile tüm sistem taraması yaptım zararlıları kaldırdı ama yine düzelmedi.

Bilgisayarı Sport Mode'a alınca güç ayarlarından ayarları sıfırlayınca düzeliyor.

Çözüm

Fotoğraflı olarak anlatabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı